Lancering van onze nieuwe website

Home /  Blog

Na een periode van lang ontwikkelen en optimaliseren staat onze nieuwe website nu online!

Het is zover
Je zit nu naar een geheel nieuwe website te kijken. Niet alleen hebben we het uiterlijk vernieuwd, maar ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Wij hopen hiermee een beter beeld te geven van ons opleidingsinstituut. We nemen je hier mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening!

Waarom een nieuwe site?
De lat voor websites ligt tegenwoordig hoger dan toen we de vorige website lanceerden. Dat was alweer bijna 5 jaar geleden. Onze oude website werd langzaam en was niet voldoende geschikt voor alle formaten waarop tegenwoordig een website bekeken wordt. Een grondige verbetering was dus noodzakelijk.

De veranderingen
De gehele website heeft een restyling gehad en de menustructuur is aangepast. De website is from scratch opnieuw opgebouwd, waardoor er zo min mogelijk code wordt gebruikt en de website veel sneller is. Het design is aangepast en we hebben gekozen om met persoonlijke beelden te werken. Beelden die onze fotograaf heeft gemaakt van onze docenten en studenten tijdens onze opleidingen. Uiteraard is de website responsive gemaakt zodat hij zowel op desktops, laptops, tablets als op smartphones goed wordt weergegeven.

Wat vind jij?
Bij het bouwen van de site zijn we niet over een nacht ijs gegaan. Er zijn maanden en maanden van werk aan vooraf gegaan. Maar nu is dat grote moment er dan toch. We zijn dus ook reuze benieuwd naar jullie mening over onze nieuwe website. Wat vind jij ervan? Je kunt een reactie sturen naar info@nlba.nl.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod