Over NLBA

Home /  Over NLBA

Business School

Netherlands Business Academy (NLBA) is een business school, gericht op zakelijke professionals die in deeltijd hun geaccrediteerde mastertitel willen halen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met opleiden en inmiddels een groot netwerk aan alumni.

NLBA biedt praktijkgerichte masteropleidingen, post-hbo opleidingen en masterclasses aan. Daarnaast bieden wij in deeltijd een bedrijfskundige bachelor opleiding (HBO). Met dit totale pakket aan opleidingen kunnen wij doorstroom naar de master ook mogelijk maken wanneer de bachelor nog niet in bezit is.

Klantgericht

Wij begrijpen wat een professional zoekt in een opleiding en kennen de uitdagingen van het studeren naast een fulltime baan. Om onze studenten goed te begeleiden, is maatwerk mogelijk. We denken met je mee en zoeken naar mogelijkheden. Onze klantgerichte instelling uit zich tijdens het hele studietraject en op alle niveaus. Zowel onderwijsbureau, docenten als management doen hun best voor individuele begeleiding. Hierin maken wij echt het verschil.

Praktijkgericht

Voor professionals is een studie van toegevoegde waarde wanneer deze aansluit op de praktijk. Om die reden wordt theorie die tijdens ieder onderdeel aan bod komt, geïllustreerd aan de hand van praktijksituaties. Ook de dagelijkse praktijk van studenten staat tijdens de lessen centraal. Deze manier van leren gaat niet zozeer om het stampen van kennis, als wel om het eigen maken van kennis en deze integreren met de praktijk.

Internationaal

Naast onze Nederlandstalige opleidingen, is Netherlands Business Academy ook internationaal actief. Ons opleidingsinstituut werkt samen met internationale partners. Ook zijn wij projectleider voor Erasmus+ projecten. Hierbij gaat het om initiatieven waarbij onze kennis en ervaring wordt uitgewisseld met universiteiten in diverse landen. Ons grote netwerk aan internationale samenwerkingspartners biedt ook in Nederland diverse mogelijkheden aan onze studenten.