Erasmus+

Home /  Internationaal /  Erasmus+
  • Contact

  • Projecten

  • Taalbeleid

  • Erasmus+ charter

  • ECTS methodology


Internationale relaties

De internationale betrekkingen worden beheerd door ons onderwijsbureau en onze internationale projectleiders. Heeft u vragen over onze programma’s, de mogelijkheden om bij ons te komen studeren of wilt u graag met ons samenwerken, neem dan contact met ons op.

We helpen u graag met uw vragen en denken mee over mogelijkheden.

Netherlands Business Academy
Hooijdonkseweg 3
4823 ZD Breda
The Netherlands
internationaloffice@nlba.nl
+31 (0)76 820 05 05

Simulaan vertalen

Waar mogelijk organiseert Netherlands Business Academy gelijktijdige vertaaldiensten. Dit betekent dat voor uitgaande studenten die de lokale taal niet spreken of lezen, vertalers de studenten zullen begeleiden naar het partnerinstituut.

Vereiste taalvaardigheden

De nodige taalvaardigheden en maatregelen die worden genomen om een ​​correcte verspreiding van kennis te waarborgen, worden voor de mobiliteit besproken met studenten en partnerinstituten. De afspraken worden in een overeenkomst vastgelegd. Zonder deze overeenkomst zijn inkomende of uitgaande mobiliteit niet mogelijk.

Erasmus Charter for Higher Education (ECHE)

Netherlands Business Academy heeft de Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) ontvangen. De Erasmus+ programma’s hebben tot doel acties op het gebied van onderwijs, opleiding, jeugdzaken en sport voor de periode 2021-2027 te ondersteunen.

Reglementen

Hieronder vindt u ons Erasmus Charter, de Erasmus Policy Statement en het Gender Equality Plan.

Erasmus Charter 2021-2027
Erasmus Policy Statement
Information about Erasmus+
Gender Equality Plan

ECTS methodologie

Netherlands Business Academy hanteert het European Credit Transfer System. ECTS-studiepunten worden toegewezen op basis van de studielast van studenten. Deze kan worden onder verdeeld in zelfstudie en het volgen van colleges. 1 ECTS staat voor 28 uren studie.

ECTS waardering

Studenten kunnen tot 60 ECTS verwerven voor een voltijds academisch jaar en 30 ECTS als ze deeltijds studeren. Dit is in overeenstemming met de academische voorschriften van de NVAO en een voorwaarde voor het aanbieden van geaccrediteerd onderwijs. Het academisch jaar bij NLBA is verdeeld in twee semesters, per semester kan 30 ECTS worden behaald in een voltijdprogramma en 15 ECTS in deeltijd.

BBA programma

NLBA biedt een 4-jarig BBA-programma. Minimaal aantal te behalen studiepunten zijn 240 ECTS, studenten kunnen ervoor kiezen om dit programma voltijds of deeltijds te volgen. De masterprogramma’s bestaan ​​uit programma’s gebaseerd op 60 ECTS. Op dit moment worden deze programma’s alleen in deeltijd aangeboden. Alle informatie over specifieke ECTS-prestaties per opleiding is opgenomen in de onderwijsregels en -regelgeving en kan op verzoek worden verstrekt.