Waarom kies je voor ons?

Home /  Over NLBA /  Waarom kies je voor ons?

Opleidingen voor professionals met ambitie

De opleidingen van Netherlands Business Academy (NLBA) zijn gericht op zakelijke professionals die in deeltijd een masteropleiding willen volgen.

Persoonlijk en klantgericht

De kracht van onze organisatie ligt in onze persoonlijke en klantgerichte benadering. Wij creëren een betrokken en vertrouwde omgeving waarbinnen onze studenten naar een hoger niveau kunnen groeien. Daarnaast omschrijven onze studenten ons als flexibel, betrouwbaar en met lessen van hoog niveau. De lessen en het merendeel van de literatuur zijn Nederlandstalig.

Geaccrediteerde opleidingen

Het hoogwaardig niveau van onze opleidingen is gewaarborgd door onze NVAO accreditaties. De opleidingen worden verzorgd door ervaren professionals die naast hun docentschap ook een functie vervullen in het bedrijfsleven of bij de overheid. Het zijn professionals met een indrukwekkend CV en niet zelden zijn zij tevens verbonden aan andere Nederlandse universiteiten of hebben zij management- of trainerservaring bij de grotere ondernemingen van Nederland.

Optimale begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling

De docenten en het management kennen onze studenten persoonlijk en garanderen een optimale begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling, gericht op het behalen van jouw doelen. Wij werken uitsluitend met specialisten die een relatie hebben met de praktijk. De wisselwerking tussen theorie en praktijk staat bij ons dan ook centraal. Docenten en studenten brengen werksituaties in waarop wordt gereflecteerd tijdens de lessen en in papers, presentaties, discussies, cases en groepswerk.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod