Proefcollege volgen | Netherlands Business Academy
   

Meld u aan voor ons Proefcollege

Met een Masteropleiding verbreedt u uw kennis door gecompliceerde vraagstukken te bestuderen en uzelf te ontwikkelen omtrent de problematiek waar u dagelijks mee te maken heeft. Na de opleiding bent u een volwaardig sparringpartner voor managers op beleidsniveau en bent u goed voorbereid op de volgende stappen in uw carrière.

Kennismaking

Voordat u zich inschrijft kunt u gratis en vrijblijvend kennis maken. Dit kan door middel van deelname aan ons proefcollege. Hierin ervaart u onze manier van lesgeven en kunt u beoordelen of het niveau van de opleiding aansluit op uw wensen.

We geven dit proefcollege aan een groep professionals die net als u geïnteresseerd zijn in het volgen van een masteropleiding. U kunt daardoor ook meteen zien wie uw medestudenten zijn.

Tijd voor vragen
Verder staan we u graag te woord over de opleiding. Na afloop van het proefcollege is er alle ruimte voor vragen zodat u goed geïnformeerd naar huis gaat.

Meld u direct aan voor het proefcollege door een mail te sturen naar: info@nlba.nl

Datum en tijd

Datum: dinsdag 22 januari 2019
Locatie: Van der Valk Hotel Vianen
Tijd: 18.45 tot 21.30 uur

Programma
19:00-20:30 uur Start proefcollege Energie en vitaliteit
Vanaf 20.30 uur Vragen en individuele gesprekken (optioneel)

Inhoud van het college
In de master Finance & Control zitten vanzelfsprekend de bekende financieel economische vakken zoals Externe verslaggeving, Management Accounting en Financiering. Maar steeds meer blijkt dat juist ook voor financiële professionals de problemen met de ‘work-life balance’ een belangrijke rol spelen en de resultaten beïnvloeden. Vandaar dat wij voor het proefcollege hebben gekozen voor het thema vitaliteit & energie. Een masterclass die ook voor financials als EY, PWC en de ING worden aangeboden. Naast de persoonlijke meerwaarde blijkt het ook steeds meer een thema te worden in het behoud van talent.

Tijdens dit proefcollege zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:
– Wat is persoonlijke energie?
– De relatie tussen energie en resultaat
– Welke elementen beïnvloeden de energie?
– De fysiologie van stress en hoe hier mee om te gaan- Hoe zorgen wij voor voldoende herstel?

Inschrijven proefcollege

Deelname aan het proefcollege is gratis, in verband met een maximaal aantal deelnemers is opgeven verplicht.

Wanneer je via bovenstaand formulier je gegevens verstuurt wordt enkel contact met je opgenomen naar aanleiding van jouw inschrijving voor het proefcollege. Zie ook ons privacybeleid voor meer informatie over gegevensverwerking.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.