Proefcollege

Home /  Proefcollege

Meld je aan voor ons Proefcollege

Voordat je inschrijft kun je gratis en vrijblijvend kennis maken. Dit kan door middel van deelname aan ons proefcollege. Hierin ervaar je onze manier van lesgeven en kun je beoordelen of het niveau van de opleiding aansluit op jouw wensen. Dit zijn geen grote proefcollege sessies maar worden georganiseerd in een groepsgrootte van ongeveer 10-15 personen waarbij we zorgen voor de aanwezigheid van meerdere NLBA teamleden om al je vragen te beantwoorden. 

We geven dit gratis college aan een groep professionals die net als jij geïnteresseerd zijn in het volgen van een masteropleiding. Je kunt daardoor ook meteen zien wie je medestudenten zijn.

Tijd voor vragen

We helpen je graag bij vragen over de opleiding. Voor, tijdens en na het college is er alle ruimte voor vragen zodat je goed geïnformeerd naar huis gaat. Meld je direct aan voor het proefcollege door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Programma:

18:00 – 18:15 uur Ontvangst 
18:15 – 19:00 uur Praktische informatie 
19:15 – 21:00 uur
Start proefcollege Leadership 
Vanaf 21:00 uur Vragen en individuele gesprekken (optioneel)

Locatie: van der Valk, Vianen. Wij verzorgen bij de ontvangst broodjes en koffie / thee. Graag bevestigen wij uw aanmelding vooraf om dit voor u in orde te maken. 

Data:

Het eerstvolgende startmoment voor onze opleidingen is 6 oktober 2021. Op laatste proefcollege voor de start dit najaar is gepland op:

  • 28-09-2021

Natuurlijk organiseren wij begin 2022 t/m het voorjaar weer nieuwe proefcolleges voor de opleidingsstart in maart. Heb je hierin interesse? Vul dan het aanmeld formulier in en we houden je op de hoogte omtrent de data. 

Onderwerp

Voor ons proefcollege hebben wij gekozen voor een algemeen onderwerp dat geschikt is voor alle masterclasses en master opleidingen. Een effectieve en efficiënte sturing op de mensen en het team wordt binnen organisaties steeds belangrijker voor het behalen van doelstellingen. Vandaar dat wij voor dit proefcollege hebben gekozen voor het thema ‘Leadership’.

Vragen?

Als je vragen hebt over het proefcollege kun je die mailen naar info@nlba.nl, wij beantwoorden ze graag!

 


Inschrijven proefcollege

Deelname aan het proefcollege is gratis, in verband met een maximaal aantal deelnemers is opgeven verplicht.