Proefcollege

Home /  Proefcollege

Meld je aan voor een proefcollege of bezoek een college

Voordat je inschrijft kun je gratis en vrijblijvend kennis maken met NLBA. Dit kan door middel van deelname aan een proefcollege of door één van onze colleges te bezoeken. Op beide momenten ervaar je onze manier van lesgeven en kun je beoordelen of het niveau van de opleiding aansluit op jouw wensen. Naast een stukje informatie over NLBA en de opleidingen brengen wij in een proefcollege in ongeveer 1,5 uur een college zoals je dat tijdens een opleiding mag verwachten.  Dit zijn geen grote proefcollege sessies maar worden georganiseerd in een groepsgrootte van ongeveer 10 personen waarbij we zorgen voor de aanwezigheid van meerdere NLBA teamleden om al je vragen te beantwoorden. Tijdens het bezoeken van een college sluit je zelfs aan bij een real-life lesdag en is er ruimte om met onze studenten te praten. 

Tijd voor vragen

We helpen je graag bij vragen over de opleiding. Voor, tijdens en na jouw bezoek is er alle ruimte voor vragen zodat je goed geïnformeerd naar huis gaat. Meld je direct aan voor het proefcollege door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Programma proefcollege:

18:15 – 19:00 uur    Opleidingsinformatie informatie en individuele gesprekken
19:15 – 21:00 uur     
Proefcollege 
21:15 uur     Afsluiting & vragen

Programma bezoek college:

Het programma voor een bezoek aan een lesdag wordt individueel met je ingepland op basis van beschikbaarheid en het traject waar je interesse in hebt. Hou er echter rekening mee dat dit op een maandag tussen ±11:00 uur en 15:00 uur zal plaatsvinden. 

Locatie:

Zowel het proefcollege als het lesdag bezoek zijn in van der Valk hotel Vianen. Wij verzorgen bij de ontvangst lekkernijen en koffie / thee. Graag bevestigen wij je aanmelding vooraf om dit voor je in orde te maken. 

Data:

Op de volgende data worden er proefcolleges georganiseerd:

  • Dinsdag 05-09-2023 hotel Vianen 18:15 – 21:15 uur
  • Dinsdag 28-11-2023 hotel Vianen 18:15 – 21:15 uur
  • Woensdag 07-02-2024 hotel Vianen 18:15 – 21:15 uur
  • Real-life college bezoek: vrijwel iedere maandag tussen ±11:00 uur en 15:00 uur

Komt het niet gelegen om een proefcollege bij te wonen? We bieden ook de mogelijkheid om individueel kennis te maken waarbij te je kunnen adviseren over het opleidingstraject dat bij jouw doelstelling past. Daarnaast wordt gekeken naar de toelaatbaarheid en mogelijke vrijstellingen. 

Vragen of een afspraak maken?

Neem voor het inplannen van een lesdag bezoek of een individueel advies gesprek contact op met studie adviseur Susan Pelkmans (s.pelkmans@nlba.nl). Ook voor vragen over het proefcollege of de opleidingen kun je bij haar terecht. 

 


Inschrijven proefcollege

Deelname aan het proefcollege is gratis, in verband met een maximaal aantal deelnemers is opgeven verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.