Proefcollege

Home /  Proefcollege

Meld je aan voor een proefcollege of bezoek een college

Voordat je inschrijft kun je gratis en vrijblijvend kennis maken met NLBA. Dit kan door middel van deelname aan een proefcollege of door een individuele kennismaking. Tijdens het proefcollege ervaar je onze manier van lesgeven en kun je beoordelen of het niveau van de opleiding aansluit op jouw wensen. Daarnaast zal je tijdens het proefcollege wat meer informatie krijgen over NLBA, de opleidingen en wat je mag verwachten. Natuurlijk is er ruimte voor individuele vragen, maar mocht je de voorkeur hebben voor een uitgebreid studieadvies is een individueel gesprek meer geschikt. Tijdens een individueel gesprek kunnen we inzoomen op jouw doelstellingen en wat er nodig is om deze te bereiken, welke vrijstellingen er eventueel mogelijk zijn en natuurlijk meer praktische informatie over de opleiding bespreken. Wanneer we een individueel gesprek fysiek inplannen op onze les locatie is er vaak ook de mogelijkheid om enkele studenten te spreken en ervaringen te horen. 

De proefcolleges zijn geen grote sessies maar worden georganiseerd in een groepsgrootte van ongeveer 10 personen waarbij we zorgen voor de aanwezigheid van meerdere NLBA teamleden om al je vragen te beantwoorden. 

Tijd voor vragen

We helpen je graag bij vragen over de opleiding. Voor, tijdens en na jouw bezoek is er alle ruimte voor vragen zodat je goed geïnformeerd naar huis gaat. Meld je direct aan voor het proefcollege door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Programma proefcollege:

18:15 – 19:00 uur    Opleidingsinformatie informatie en individuele gesprekken
19:15 – 21:00 uur     
Proefcollege 
21:15 uur     Afsluiting & vragen

Locatie:

Zowel het proefcollege als een fysiek adviesgesprek zijn in van der Valk hotel Vianen. Wij verzorgen bij de ontvangst lekkernijen en koffie / thee. Graag bevestigen wij je aanmelding vooraf om dit voor je in orde te maken. 

Data:

Op de volgende data worden er proefcolleges georganiseerd:

  • Proefcollege: Het proefcollege vindt plaats op dinsdag 11 juni 2024 en op woensdag 4 september 2024
  • Individueel adviesgesprek: dit is vrijwel iedere maandag mogelijk tussen ±11:00 uur en 15:00 uur

Vragen of een afspraak maken?

Neem voor het inplannen van een lesdag bezoek of een individueel advies gesprek contact op met onze studieadviseurs via info@nlba.nl of 076-8200505. Ook voor vragen over het proefcollege of de opleidingen kun je bij hun terecht. 

 


Inschrijven proefcollege

Deelname aan het proefcollege is gratis, in verband met een maximaal aantal deelnemers is opgeven verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.