Internationaal

Home /  Internationaal

Internationale samenwerking

Netherlands Business Academy is betrokken bij diverse internationale projecten en heeft een groot netwerk aan samenwerkingspartners. Dit biedt onze studenten mogelijkheden voor studiereizen, deelname aan internationale projectweken en de kans om internationaal je netwerk te vergroten.

Buitenlandse universiteiten

De samenwerking met buitenlandse universiteiten is divers en vindt op veel verschillende vlakken plaats. Onze hogeschool is projectleider voor Erasmus+ projecten waarbij wordt samengewerkt met universiteiten uit meer dan 10 verschillende landen.

Studiereizen

Voor studenten en alumni die hierin geïnteresseerd zijn organiseren wij studiereizen naar het buitenland. Tijdens deze reizen worden universiteiten en bedrijven bezocht, aangevuld met culturele bezienswaardigheden. De afgelopen jaren hebben Kiev en Moskou op het programma gestaan, dit jaar is China ons reisdoel. Deelnemers uit voorgaande reizen zijn onverminderd enthousiast en geven aan dat niet alleen met de deelnemers onderling, maar ook met de partijen ter plaatse jarenlange relaties zijn gelegd.