Invalshoeken van leiderschap deel 1: Wat je beslist moet weten over talentmanagement

Home /  Blog

Talentmanagement en de vier assen van het menselijk potentieel

Onze rector Jan van Zwieten schreef een uitgebreid whitepaper over talentmanagement en de vier assen van het menselijk potentieel; dit is het eerste deel van 4 artikelen over ‘Invalshoeken van leiderschap’. In maart en april 2020 worden deel 2 t/m 4 gepubliceerd.

Een artikel waarin hij dieper ingaat op intelligentie, emotionele balans, fysieke gesteldheid en spirituele ontwikkeling. De IQ, EQ, FQ en SQ assen. Na het lezen van dit talentmanagement document ben je in staat jezelf en anderen te beoordelen op deze vier aspecten en conclusies te trekken over de uitdagingen waar jullie voor staan.

Talentmanagement-de talentcoach

Dit whitepaper over talentmanagement is gebaseerd op het eerste hoofdstuk van het boek De Talentcoach. Het boek wordt onder meer gebruikt in onze masteropleidingen en tijdens de masterclass Leadership en de 3 daagse persoonlijk leiderschap in de Ardennen.

Ja, ik ontvang het gratis eerste deel graag

Over de auteur

Jan-van-Zwieten-talentmanagementProf Jan van Zwieten studeerde economie aan de Koninklijke Militaire Academie en voltooide zijn accountancy studie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast een succesvolle carrière als DGA van een aantal bedrijven heeft hij dit altijd gecombineerd met diverse rollen in het onderwijs. Momenteel is hij naast zijn functie als rector van de Netherlands Business Academy nog steeds actief als hoogleraar leadership. Hij is tevens auteur van het boek De Talentcoach.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod