Werk en masteropleiding combineren

Home /  Blog

Kun je werk en privé combineren met een masteropleiding?

NVAOBen jij een werkende professional en zou je graag je mastertitel willen halen? Vraag je je af of een masteropleiding te combineren is met alle zaken die je bezig houden binnen werk en privé? Onze studenten bewijzen dat het kan, werk en masteropleiding combineren. Ze zijn allemaal druk bezet in werk en hebben daarnaast een gezin met alle tijd die daarbij komt kijken. Misschien is het juist die combinatie die zorgt dát ze het halen.

Werk en studie combineren

Ze zijn gemotiveerd en weten waarom ze het doen. Tijd wordt daarbij strak ingepland en inderdaad zijn ze op vaste momenten afwezig voor de studie. Hun inspiratie halen ze daarentegen juist ook uit het werk, de masteropleiding kunnen ze direct koppelen aan de praktijk. En privé is de welkome afwisseling waardoor ze steeds weer even opladen.

Doorgroeimogelijkheden

Geef jezelf ook de kans om door te groeien. Een masteropleiding geeft je kennis die direct toepasbaar is in de praktijk en verbreedt je blik. Enerzijds gaat dit om verdieping van kennis waarmee je jezelf meer specialiseert. Anderzijds gaat het om verbreding waarmee je kunt doorgroeien naar of binnen managementfuncties.

Onze masters zijn gericht op verdieping van kennis in je vakgebied. Daarnaast bestaan de opleidingen uit algemeen bedrijfskundige vakken zodat je vakoverschrijdend leert kijken naar organisaties als geheel. Dit totaal aan vakken brengt je naar een hoger managementniveau. Dit wordt ondersteund door vakken gericht op (persoonlijk) leiderschap.

Waar wij helpen

Ons onderwijsbureau kent al onze studenten persoonlijk en zorgt ervoor dat de opleiding zo goed mogelijk gevolgd kan worden. Als het door omstandigheden niet lukt om lessen te volgen, zullen wij met jou samen zoeken naar een oplossing. Deze aanpak maakt het verschil waardoor onze studenten er inderdaad in slagen om hun masteropleiding te combineren met hun thuissituatie én werk.

Ook onze docenten denken met je mee en helpen om de lessen aan te laten sluiten bij de vraagstukken die je tegenkomt in je eigen praktijk. In de 1,5 of 2,5 jaar die we gedurende de opleiding samen werken met onze studenten blijkt telkens dat deze persoonlijke aanpak zeer gewaardeerd wordt en het verschil maakt bij het succesvol afronden van de opleiding.

Onze studenten noemen onze flexibiliteit, klantgerichtheid en persoonlijke benadering als onze onderscheidende punten. De kwaliteit van onze lessen is daarnaast gewaarborgd met de NVAO accreditaties.

De stap nemen

Bekijk onze opleidingen en laat ons met je meedenken. We bekijken graag jouw persoonlijke situatie om op basis van jouw vooropleiding een studievoorstel op maat te maken.

Tijdens een proefcollege kun je het niveau van onze opleidingen ervaren en kun je daarnaast al jouw vragen stellen. Onze onderwijsmensen zijn aanwezig zodat je meteen ziet wie wij zijn en waar we het verschil maken. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord voor al jouw vragen of om jevan informatie te voorzien.

Bij vragen kun je contact opnemen met ons onderwijsbureau via 076 820 05 05 of via info@nlba.nl

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod