Interview: Jan van Zwieten, directeur NLBA

Home /  Blog

Interview met Jan van Zwieten

Benieuwd naar de man achter onze opleidingen? Klik op onderstaande foto en luister naar zijn interview. Een verhaal over talent en competenties, over coaching en waarom organisaties vaak niet optimaal gebruik maken van het talent van hun medewerkers. Maar ook over Jan van Zwieten zelf, zijn jeugd, zijn successen en valkuilen. Je hoort Jan, met al zijn visie en kennis, en zult begrijpen waarom zijn lessen tijdens onze opleidingen zo’n impact hebben.

Jan van Zwieten

Veelzijdig

Jan is vader, echtgenoot, ondernemer, mediator, commissaris, directeur en eigenaar van Netherlands Business Academy, auteur, adviseur, coach, trainer, professor… en dan is de lijst niet eens compleet. Sport, defensie en onderwijs vormen een belangrijk terugkomend thema in zijn rijke loopbaan gecombineerd met zijn passie voor de wetenschap.

Persoonlijkheid en potentieel meten en ontwikkelen

​In deze podcast neemt Jan je mee naar zijn jeugd, zijn successen en valkuilen. Jan legt feilloos uit hoe je persoonlijkheid en potentieel meet en ontwikkelt. Dit doet hij aan de hand van de vier assen van het menselijk potentieel, namelijk: IQ (kennis, kunde en vaardigheid), EQ (hoe we omgaan met anderen, binnen een team en in de organisatie), FQ (de fysieke component) en de SQ (Zingeving. Wie ben je, wat zijn je waarden en normen, wat is je passie, waar wil je heen).

Een inspirerend en leerzaam interview. Veel dank voor deze productie van Gulliver trainingen en Link Fotografie. Met hun professionele aanpak, goed voorbereide vragen en ongekend beeldmateriaal zetten zij Jan op een mooie manier in de schijnwerpers.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod