Stress management

Home /  Stress management

Stress management

Rondom het thema vitaliteit hebben we 3 trainingen en een Masterclass Vitality. Stress management is de advanced level training binnen dit thema. Een mooie kennismaking met alles rondom het begrip stress.

Stress heeft een enorme impact op ons functioneren. Een burn out is één van de meest voorkomende ziektebeelden binnen het bedrijfsleven en heeft een enorme impact op zowel de individu als de organisatie. Door bewust bezig te zijn met stress, stress relief en beter te leren omgaan met je level zijn veel burn out klachten te voorkomen. Stress is daarnaast fysiek meetbaar, wil jij weten hoe jij ervoor staat?

Plaats Utrecht, Breda, Dordrecht
Investering €550,- (BTW vrij)
Duur 2 dagdelen
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer vitaliteit

 • Data

Over de opleiding

Een theoretische benadering van stress. Wat is het, wat zijn indicatoren van stress en hoe kan ik stress meten? We kijken naar de impact die stress heeft op het brein en het lichaam. Zodra we dit in beeld hebben wordt de deelnemer meegenomen in het fenomeen stress relief en omgaan met stressfactoren. Ook kan er optioneel gekozen worden om daadwerkelijk een stressmeting van het lichaam te laten doen, eventueel in combinatie met persoonlijke coaching.

Advanced level

Er is geen instroomeis om deze training te volgen. Het kan een extra level van verdieping brengen wanneer je besluit eerst de entry level training te volgen waar we je meer leren over energie en het managen van je energie. Daarnaast is het mogelijk om direct door te stromen in de expert level training waarin we naast stress naar het totaalplaatje van vitaliteit, energie en stress.

Locatie

Deze training wordt op verschillende locaties gegeven en kan vanaf 6 deelnemers zelfs bij u op locatie gegeven worden. De vaste leslocaties zijn Breda, Utrecht en Dordrecht.

Arrangement

Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee en water. Trainingen die overdag plaatsvinden zijn inclusief lunch. Avondtrainingen zijn inclusief diner tenzij anders vermeld.

Kosten

Deze training kost €550,- BTW vrij.

Startgarantie

Wij geven startgarantie vanaf 6 deelnemers. Mocht de training om deze reden niet door kunnen gaan zal samen met de deelnemer gezocht worden naar een alternatief of zal de inschrijving geannuleerd worden en eventuele betalingen gerestitueerd.

Aanvullend aanbod

Binnen het thema vitaliteit brengen we nog meer trainingen:

Combinatie

Het is mogelijk om de verschillende vitaliteit trainingen als combinatie programma te volgen. De combinatie van deze trainingen geeft je een unieke kijk op het thema en zijn naadloos op elkaar aangesloten. Neem voor een dergelijk traject contact op met het onderwijsbureau en ontvang een aantrekkelijke pakketprijs.

2024

Voor trainingsdata verzoeken we u om contact op te nemen met ons

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
Dienst-uitvoering-onderwijs
PIO
CRKBO