Fit for the job

Home /  Fit for the job

Fit for the job

Rondom het thema vitaliteit hebben we 3 trainingen en een Masterclass Vitality. Fit for the job is de entry level training binnen dit thema. Een mooie kennismaking met alles rondom het begrip energie.

In 4 dagdelen van 3 uur per keer maak je kennis met de 4-assen van energiemanagement, geven we een introductie in ‘wat is energie’ en hoe jouw energie optimaal in te zetten. Een laagdrempelige kennismaking die daarna eenvoudig uitgebreid kan worden naar de 3-daagse training Stress management of, indien de interesse ligt op het gebied van coaching, naar Talentontwikkeling & coachen. Wil je direct meer verdieping? Het is mogelijk om een combinatie af te nemen van alle vitaliteit trainingen.

Plaats Utrecht, Breda, Dordrecht
Investering €900,- BTW vrij
Duur 4 dagdelen
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer vitaliteit

 • Data

Over de opleiding

Energie als basis voor persoonlijke performance. Je maakt als deelnemer kennis met het vier assen model. De assen IQ en EQ zijn bij velen wel bekend, maar ook de FQ (fysiek) en SQ (zingeving) as zijn minstens net zo belangrijk en onderbelicht. In vier sessies van 3 uur per keer gaan we aan de slag met een introductie van deze 4 assen in verhouding tot energiemanagement. Wat hebben deze assen te maken met jouw persoonlijke energie? Wat is energie eigenlijk en wat geeft- en kost jou energie?

Entry level

Wanneer je als deelnemer voor het eerst een training gaat volgen over het gekozen onderwerp is het entry level een geschikte basis. Hierin wordt basis kennis over het onderwerp behandeld door middel van praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende opdrachten. De training is hierdoor voor iedereen geschikt die een eerste kennismaking wenst met het onderwerp.

Vervolg

Mocht je na het volgen van deze training meer willen kan je doorstromen naar een ‘Advanced level’ training. Hieraan kan ook worden deelgenomen op basis van eerder gevolgde trainingen en ervaringen.

Locatie

Deze training wordt op verschillende locaties gegeven en kan vanaf 6 deelnemers zelfs bij u op locatie gegeven worden. De vaste leslocaties zijn Breda, Utrecht en Dordrecht.

Arrangement

Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee en water. Trainingen die overdag plaatsvinden zijn inclusief lunch. Avondtrainingen zijn inclusief diner tenzij anders vermeld.

Kosten

Deze training kost €900,- BTW vrij.

Startgarantie

Wij geven startgarantie vanaf 6 deelnemers. Mocht de training om deze reden niet door kunnen gaan zal samen met de deelnemer gezocht worden naar een alternatief of zal de inschrijving geannuleerd worden en eventuele betalingen gerestitueerd.

Aanvullend aanbod

Binnen het thema vitaliteit brengen we nog meer trainingen:

Tevens is de training Fit for the job de aangeraden entry level training wanneer je door wil naar de advanced en expert level trainingen binnen het thema ‘coaching’.

 • Talentontwikkeling & Coaching (advanced level)
 • (Team)coaching & Conflictmanagement (expert level)

Combinatie

Het is mogelijk om de verschillende vitaliteit trainingen als combinatie programma te volgen. De combinatie van deze trainingen geeft je een unieke kijk op het thema en zijn naadloos op elkaar aangesloten. Neem voor een dergelijk traject contact op met het onderwijsbureau en ontvang een aantrekkelijke pakketprijs.

2024

Nog niet bekend

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
PIO
Dienst-uitvoering-onderwijs
CRKBO