Vitaliteit

Home /  Vitaliteit

Vitaliteit

Rondom het thema vitaliteit hebben we 3 trainingen en een Masterclass Vitality. Vitaliteit is de expert training binnen dit thema. Tijdens deze training wordt gekeken naar twee belangrijke onderwerpen op het gebied van vitaliteit: beweging & slaap.

Tijdens de entry- en advanced training is specifiek gekeken naar de vraagstukken ‘wat is energie’ en hoe om te gaan met stress. Echter als je naar het totaalplaatje van vitaliteit kijkt ontkom je niet aan de onderwerpen beweging en slaap. Zitten is het nieuwe roken, maar wat betekent dat nou eigenlijk? Zelfs als je twee keer in de week sport ontkom je niet aan de effecten van 8 uur per dag achter je bureau zitten, maar hoe dan wel?

Plaats Utrecht, Breda, Dordrecht
Investering €899,- BTW vrij
Duur 2,5 dag
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer vitaliteit

 • Data

Over de opleiding

Deze training kent twee hoofdonderwerpen: beweging & slaap. Tijdens de delen over beweging gaan we kijken naar de twee hoofdelementen sport & sedentair gedrag. Het is ondertussen bekend dat zitten het nieuwe roken is, maar hoe slecht is dit nou eigenlijk? 8 uur per dag zitten kost je gemiddeld 7 jaar van je leven. Wat doen de effecten van sport om dit tegen te gaan? Kunnen we dat uberhaubt compenseren en zo ja, hoe? Wanneer we het hebben over slaap kijken we naar de kwaliteit van slaap, de kwantiteit van slaap, het (ideale) ritme van de dag maar vooral ook naar slaap verstoringen en slaapstoornissen. Voor deze training is geen eerder ervaring vereist, maar het expert level geeft wel aan dat we ook serieus naar de theorie rondom deze onderwerpen kijken en met een wetenschappelijke invalshoek de onderwerpen benaderen.

Expert level

Deze training kent geen instroomeis en is ook zonder de entry- en advanced level te volgen. Wanneer je dit wel doet krijg je als deelnemer echter een totaalbeeld van vitaliteit, in plaats van richten op één van de specifieke onderwerpen binnen dit thema. Het is na afronding van de expert level training mogelijk door te stromen naar de Masterclass Vitality, mits je beschikt over een afgerond HBO diploma.

Locatie

Deze training wordt op verschillende locaties gegeven en kan vanaf 6 deelnemers zelfs bij u op locatie gegeven worden. De vaste leslocaties zijn Breda, Utrecht en Dordrecht.

Arrangement

Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee en water. Trainingen die overdag plaatsvinden zijn inclusief lunch. Avondtrainingen zijn inclusief diner tenzij anders vermeld.

Kosten

Deze training kost €899,- BTW vrij.

Startgarantie

Wij geven startgarantie vanaf 6 deelnemers. Mocht de training om deze reden niet door kunnen gaan zal samen met de deelnemer gezocht worden naar een alternatief of zal de inschrijving geannuleerd worden en eventuele betalingen gerestitueerd.

Aanvullend aanbod

Binnen het thema vitaliteit brengen we nog meer trainingen:

Combinatie

Het is mogelijk om de verschillende vitaliteit trainingen als combinatie programma te volgen. De combinatie van deze trainingen geeft je een unieke kijk op het thema en zijn naadloos op elkaar aangesloten. Neem voor een dergelijk traject contact op met het onderwijsbureau en ontvang een aantrekkelijke pakketprijs.

2023

Voor trainingsdata verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

 

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
PIO
Dienst-uitvoering-onderwijs
CRKBO