NLBA en internationale partners

Home /  Blog

Netherlands Business Academy gaat nieuwe internationale samenwerkingen aan

NLBA is niet alleen actief op het gebied van academisch onderwijs in Nederland maar is ook internationaal actief met Master opleidingen, summer courses en verschillende Erasmus + projecten.

Internationale partners
Al 18 jaar werkt NLBA samen met KROK university in Oekraïne. Een partner waarmee we Master opleidingen aanbieden waaronder een double degree traject. In de daaropvolgende jaren zijn er veel partners bijgekomen en bieden we ook in Suriname samen met Academy for learning and Development op vaste basis opleidingen aan. Momenteel werkt NLBA met meer dan 15 universiteiten en opleidingsinstituten samen in meer dan 10 landen wereldwijd.

Wat bieden we aan?
Niet alleen bieden we verschillende opleidingen aan voor internationale studenten, ook is NLBA betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Onze projecten Culture, Heritage & Citizenship en project Mediats zijn hier mooie voorbeelden van. Daarnaast bieden we diverse double degree programma’s aan en mogen we begin 2020 meer gaan vertellen over een international rotation program.

Nieuwe samenwerkingen
Afgelopen week is NLBA rector Jan van Zwieten in Azerbeidzjan geweest om drie nieuwe samenwerkingspartners toe te voegen aan de lijst met partners. Een succesvol bezoek dat met veel interesse door de Azerbeidzjaanse media is opgepakt. Onderstaand nieuwsitem is uitgezonden ter ere van de samenwerking met Baku Engineering University (BMU).

Tevens zijn door de samenwerkingspartners BMU en AzTU enkele artikelen geschreven over het bezoek. Beide artikelen zijn vertaald, klik hier om ze te lezen.

 

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.