MBA accreditatie: Culture, Heritage & Citizenship nu ook internationaal erkend

Home /  Blog

Na de officiële mba accreditatie van onze Culture, Heritage & Citizenship (CHC) opleiding door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO), is er nu ook Europese aandacht voor de noodzaak van deze jonge masteropleiding.

In samenwerking met een zestal Europese instellingen op het gebied van cultuur en hoger onderwijs hebben NLBA en Amsterdam Summer University (AMSU) een beroep gedaan op het Erasmus+ programma. En met succes! Erasmus+ heeft dit programma, dat zicht richt op het gezamenlijk ontwikkelen van een interdisciplinair Europees MBA CHC curriculum: MBA ECHC, geselecteerd om de komende jaren te ondersteunen.

Erasmus+ prijst het initiatief als ‘uniek’ en ‘innovatief’: de MBA accreditatie ECHC biedt de mogelijkheid om met gerenommeerde internationale partners op Europees niveau kennis en ervaringen te verzamelen en delen. Ook draagt het Europese onderwijsprogramma bij aan het samenbrengen van de kennis uit de bedrijfswereld met de vaardigheden uit de kunst-, cultuur- en erfgoedsector. De Erasmus+ jury verwacht dat dit project de hele sector vooruit kan brengen.

Zowel de huidige als aankomende lichting studenten van de MBA in Culture, Heritage & Citizenship kunnen tijdens hun studie gaan werken aan een internationaal netwerk en uitgroeien tot allround leidinggevenden die kennis van culture processen kunnen combineren met een innovatief, zakelijk inzicht.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod