Verleg je grenzen – het verhaal van een studentbegeleider

Home /  Blog

Verleg je grenzen

Stel je eens voor: je loopt de collegezaal binnen, omringd door een groep gelijkgestemde individuen met wie je een unieke leerervaring gaat delen. Terwijl je plaatsneemt, voel je de energie in de lucht hangen, vol verwachting en enthousiasme. Welkom bij Nederlandse Business Academy (NLBA), waar we geloven in persoonlijk contact en een buitengewone reis van persoonlijke groei en academisch succes.

Bert Leppers (studentbegeleider): Als studentenbegeleider bij NLBA heb ik het voorrecht om dagelijks getuige te zijn van de transformatie van onze studenten. Het is werkelijk fantastisch om hen enorme sprongen voorwaarts te zien maken en te zien hoe ze hun grenzen verleggen. Maar wat maakt NLBA nu zo uniek en waarom zou jij ervoor moeten kiezen om je hierbij aan te sluiten?

Bij NLBA ligt de focus op jou, als individu. Wij begrijpen dat jij waarde hecht aan persoonlijke aandacht en interactie met docenten. Daarom hebben wij ons als opleider volledig gericht op het bieden van een omgeving waarin je kunt groeien en bloeien. In tegenstelling tot grootschalige Master-programma’s, waar je een nummer kunt worden, willen wij jou echt leren kennen. We creëren een hechte gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en inspireren.

Maar er is nog zoveel meer. Bij NLBA investeren we voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe lesmethoden die nog beter aansluiten bij jouw wensen en behoeften. We begrijpen dat de wereld voortdurend verandert en dat het bedrijfsleven dynamisch en complex is. Daarom willen we je voorzien van de meest relevante kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de hedendaagse professionele wereld. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en brengen hun praktijkervaring rechtstreeks naar het klaslokaal. Zo krijg jij de mogelijkheid om te leren van de besten in het vak.

Daarnaast zijn we bij NLBA constant bezig met het verbeteren van onze werkprocessen en het investeren in goed getraind en gemotiveerd personeel. We geloven dat een sterke organisatie leidt tot betere ondersteuning en begeleiding voor jou als student. Ons team van medewerkers en begeleiders staat altijd klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je reis. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste cursussen, het uitwerken van een onderzoeksproject of het plannen van je carrière pad, wij zijn er om je te begeleiden en te inspireren. Tijdens onze opleidingen komt dit ook naar voren door de hoge mate van persoonlijke begeleiding tijdens de consultatie sessies en de gehele opleiding. Zo bieden we elke college dag begeleiding op het vertalen van de theorie naar de praktijk en het schrijven van je papers, maar ook heb je recht op gratis individuele coaching tijdens je opleiding in de vorm van de NLBA-strippenkaart. Zelf ben ik één van de begeleiders die je tijdens de consultaties zal treffen.

Dus, waar wacht je nog op? Kom en ontdek de unieke leerervaring die NLBA te bieden heeft. Verleg je grenzen, maak sprongen voorwaarts en bereik je volledige potentieel. Samen zullen we werken aan jouw succes, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Schrijf je in bij NLBA en maak de eerste stap naar een toekomst vol mogelijkheden!

 

Met enthousiaste groeten,

Bert Leppers, studentenbegeleider bij NLBA

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod