Even voorstellen

Home /  Blog

Even voorstellen: Vertrouwenspersoon NLBA

Mijn naam is Marjon Kuipers en vanaf 1 november ben ik als vertrouwenspersoon verbonden aan de Netherlands Business Academy.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als MfNRegistermediator, rechtbank- en strafzaak mediator. Daarnaast ben ik eigenaar van de AutismeAcademie en verzorg samen met een collega trainingen op het gebied van trauma.

Menselijk gedrag heeft mijn bijzondere interesse en is de rode draad in mijn studies en mijn werk. Omdat ik gedrag zo boeiend vind heb ik de afgelopen jaren de studie Graduate Specialist Analytic Profiling, de Master Mediation bij NLBA en 2 de jarige Masterstudie Communication, Behaviour and Credibility Analysis aan The Emotional Intelligence Academy | Manchester Metropolian University of Applied Sciences in Engeland succesvol afgerond.

Tijdens deze studies heb ik, telkens op een ander niveau, onderzoek gedaan naar de rol van stress, emoties en trauma en de invloed daarvan op lichamelijk en mentaal welzijn. En die invloed is groot en ook besmettelijk. Soms komen we door onze eigen patronen en die van een ander ongewild in situaties die niet prettig zijn en zelfs uit de hand kunnen lopen. Je kunt daarbij denken aan stress op de werkvloer of tijdens de studie, conflicten, pesten, (seksuele) intimidatie of agressie en geweld.

Als vertrouwenspersoon sta ik graag klaar voor degenen die in een dergelijke situatie zijn geraakt en ondersteun bij het bespreekbaar maken of het vinden van een oplossing. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig en veilig voelen tijdens onze gesprekken en zich uitgenodigd voelen zich eerlijk en open uit te spreken.

Je kunt mij bereiken via een van de volgende emailadressen: vertrouwenspersoon@nlba.nl of marjonkuipers@mediationvisie.nl

Marjon Kuipers- Hemken MSc MME
Gedragsanalist

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod