Aanvulling NLBA team – wij stellen ze voor!

Home /  Blog

Nieuwe teamleden verwelkomen

Wellicht heeft u het afgelopen periode al gemerkt, maar Netherlands Business Academy heeft twee nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Graag stellen wij de dames aan u voor:

Nicole Veraart – opleidingsmanager
Als medewerker van het onderwijsbureau zal Nicole samen met Marieke verantwoordelijk zijn voor de planning en organisatie van onze Master opleidingen. Hierbij zijn zij het eerste aanspreekpunt voor onze studenten en docenten. Nicole omschrijft zichzelf als een “…leergierige jonge professional die steeds zoekt naar manieren om persoonlijke resultaten te verbeteren en graag nieuwe uitdagingen aangaat.” Welkom Nicole!

Susan Pelkmans – projectmanager
Als projectmanager zal Susan zich binnen NLBA voornamelijk gaan richten op (internationale)projecten. Hiernaast gaat zij ondersteuning bieden op het gebied van (social-media)marketing en waar nodig het onderwijsbureau. Kortom een zeer dynamische rol waarin onze studenten, docenten en samenwerkingspartners haar zeker nog gaan treffen. De omschrijving die we op haar LinkedIn profiel lezen “…gedreven, perfectionist en doorzetter.” Termen die vast van pas gaan komen binnen deze rol.

Elke Kick-Off maken onze studenten kennis met het team van Netherlands Business Academy. Zo hebben onze studenten die gestart zijn in oktober met MBA en Master Finance & Control het team al in de nieuwe samenstelling leren kennen.

Blijf op de hoogte van alles omtrent NLBA via onze pagina’s op LinkedIn en Facebook.

 

 

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod