Silver Badge – Innerlijke balans in beeld

Home /  Silver /  Silver Badge – Innerlijke balans in beeld

Persoonlijk leiderschap: Innerlijke balans in beeld


Omschrijving

Deze Masterclass helpt je ontdekken wat je doet, waarom je het doet, waarom sommige dingen makkelijk- en andere dingen moeilijk gaan en ontdekken waar jouw natuurlijke kracht zit.

Dit 2-daagse programma vormt een mooie verdieping op de theorie die in de 3-daagse training Personal Leadership & Vitality aan bod komt, maar ook op zichzelf staand een verrijking op het gebied van Persoonlijk Leiderschap. Waar we in de 3-daagse vooral in gaan op de combinatie van vitaliteit en persoonlijke effectiviteit, maken we in deze Masterclass een deep dive. We gaan op zoek naar je positieve- en negatieve drijfveren om zo te leren focussen op datgeen dat je zowel privé als professioneel verder helpt. Waar je je van bewust bent, daar kun je wat mee doen!

 

Inhoud

Tijdens deze Masterclass zullen bekende- en minder bekende theorieën omtrent analytische psychologie van Carl Jung gecombineerd worden waarbij we praten over de ‘archetypecombinaties’. Om alles samen te brengen gebruiken we een combinatie van deze theorie met elementen van het Development Compass. Vergelijk het met een thermometer: dit geeft aan hoe het met jouw innerlijke balans gesteld is.

Tijdens de Masterclass komen onder andere de volgende elementen aan bod:

  • Carl Jung en de analytische psychologie
  • Typenpsychologie
  • Development Compass – balansgebieden & Competenties
  • Archetypecombinaties (natuurlijke kracht-schaduw)
  • Analytische coaching – de regelkring in kaart

 

Opleidingsprestatie

Duur: 2 college dagen

SBU: 12 studiebelasting uren

 


Verifieer een badge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors