Bronze Badge – NLP Practitioner

Home /  Bronze /  Bronze Badge – NLP Practitioner

Training NLP practitioner


Omschrijving

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatie- en veranderingsmethodiek die zich bezig houdt met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Het wordt ook wel de kunst van het succesvol communiceren genoemd.

De NLP practitioner opleiding is een programma van 7 trainingsdagen met daartussen verschillende opdrachten. Deze training is op entry en advanced level te volgen wanneer je enkel een introductie zoekt met het begrip NLP, of wanneer je specifiek NLP op coaching wil toepassen. De practitioner training geeft echter een totaalbeeld van NLP en hoe je NLP technieken en krachtige communicatievaardigheden kan inzetten om zelf richting te geven. Of je nu adviseert, leiding geeft, traint en of coacht, in de relatie met de ander kun je jouw manier van communiceren ontdekken.

Inhoud

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een efficiënt communicatiemodel dat in gaat op de vraag ‘hoe doen we wat we doen’. Door een NLP Practitioner opleiding word je bewust van onbewust gedrag en patronen. Je leert naar je eigen gedrag te kijken en krijgt inzicht in je drijfveren en beweegredenen van je handelen. NLP vergroot je keuzemogelijkheid in het leven, waardoor je beter bereikt wat je wilt bereiken. NLP is een praktisch model, waardoor je tijdens de opleiding al direct effect ervaart in het dagelijks leven van jouw veranderde gedrag. De NLP Practitioner opleiding / training geeft je inzicht in je eigen manier van denken, voelen en handelen. Je onderzoekt de impact van jouw eigen gedrag en leert hoe je meer keuzevrijheid in jouw handelen kunt creëren. Je wordt bewust van jouw manier van reageren op een gebeurtenis in de buitenwereld. Je leert effectieve NLP technieken en krachtige communicatievaardigheden waarmee je in staat bent jezelf richting te geven.

Opleidingsprestatie

Duur: 7 dagen

SBU: 42 studiebelasting uren

 


Verifieer een badge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors