Bronze Badge – Coachen met NLP

Home /  Bronze /  Bronze Badge – Coachen met NLP

Training Coachen met NLP


Omschrijving

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatie- en veranderingsmethodiek die zich bezig houdt met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Het wordt ook wel de kunst van het succesvol communiceren genoemd.

Succesvol communiceren is de basis van elk coaching gesprek. NLP is dan ook een ideale tool om in te zetten wanneer je iemand coacht. Deze training leert je kennis maken met NLP, maar richt zich dan ook voornamelijk in NLP in contact tot een ander. Hoe kan je jouw gesprekspartner inschatten en in staat zijn om meer (positieve) invloed uit te oefenen op het gesprek.

Inhoud

Na het volgen van deze tweedaagse klassikale training heb je een goed beeld van neurolinguïstisch programmeren. Bovendien kun je de bijbehorende NLP-technieken inzetten om effectiever te coachen en communiceren. Je zult een gesprekspartner beter kunnen inschatten en in staat zijn om meer invloed uit te oefenen op het gesprek. Ook zul je beter begrijpen hoe je zelf communiceert en in staat zijn om je eigen communicatie af te stemmen op de gesprekspartner en het gewenste doel.

Opleidingsprestatie

Duur: 2 dagen

SBU: 12 studiebelasting uren

 


Verifieer een badge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors