Teamstar – be an expert

Home /  Teamstar – be an expert

Teamstar – be an expert

Teamstar heeft een eigen model ontwikkeld met de ingrediënten voor een goed functionerend All Star Dream team. Het Teamstar model toont de kracht van samenwerken op zes gebieden. Je wilt bewust een goede keuze maken op welke punten je een ontwikkelingsinvestering gaat doen. We bieden verschillende Teamstar trainingen die ook in één trainingspakket van 6 dagen afgenomen kan worden. De expert training is laatste stap in jouw ontwikkeling naar een All Star Dream team!

Na de eerste trainingsdagen beschik je over een grondige analyse van jouw team op de 6 gebieden. We weten nu op welke ontwikkelgebieden jouw team gaat focussen om het All Star Dream Team te bereiken en hier hebben we een praktische invulling aan gegeven. Deze expert training gaat in op duurzaamheid van het team en datgeen wat je bereikt hebt. We gaan dieper in op het creëren van teamspirit (alignment), hoe we het team maximaal efficient en effectief laten opereren (team performance) en hoe we zorgen dat dit ook op de lange termijn zo blijft (sustainability).

Plaats Locatie in overleg
Investering €1125,- BTW vrij
Duur 3 dagen
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer Team & Leiderschap

 • Data

Over de opleiding

Na de eerste trainingsdagen beschik je over een grondige analyse van jouw team op de 6 gebieden. We weten nu op welke ontwikkelgebieden jouw team gaat focussen om het All Star Dream Team te bereiken en hier hebben we een praktische invulling aan gegeven. Deze expert training gaat in op duurzaamheid van het team en datgeen wat je bereikt hebt. We gaan dieper in op het creëren van teamspirit (alignment), hoe we het team maximaal efficiënt en effectief laten opereren (team performance) en hoe we zorgen dat dit ook op de lange termijn zo blijft (sustainability).

Expert level & vervolg

Om de verschillende Teamstar onderdelen te volgen dien je de voorafgaande trainingen gevolgd te hebben. Ze vormen namelijk een samenhangend geheel. De expert level training kent als instroomeis dat je eerst de teamanalyse hebt uitgevoerd en deze in de advanced training naar een praktijkplan hebt omgezet. Na de expert training kan elk individu uit het team kiezen om door te stromen naar de Masterclass Leadership, mits het teamlid over een HBO vooropleiding beschikt.

Locatie

Deze training wordt bij voorkeur bij u op locatie gegeven maar kan ook plaatsvinden op onze leslocaties in Breda, Dordrecht of Utrecht.

Arrangement

Wanneer de training op één van onze leslocaties verzorgd wordt is dit inclusief koffie/thee/water en lunch.

Kosten

Deze training kost €1125,- BTW vrij.

Aanvullend aanbod

Binnen het thema team en leiderschap brengen we nog meer trainingen:

 • Teamstar – teamanalyse (entry level) – lees meer
 • Teamstart – team analyse in praktijk (advanced level) – lees meer
 • Masterclass Leadership – lees meer

Combinatie

Het is mogelijk om de verschillende trainingen als combinatie programma te volgen. De combinatie van deze trainingen geeft je een unieke kijk op het thema en zijn naadloos op elkaar aangesloten. Neem voor een dergelijk traject contact op met het onderwijsbureau en ontvang een aantrekkelijke pakketprijs.

De Teamstar trainingen hebben altijd betrekking op jouw team. Hierdoor zijn er geen reguliere trainingsdata maar wordt dit specifiek voor jouw team ingepland.

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
Dienst-uitvoering-onderwijs
CRKBO
PIO