NLP practitioner

Home /  NLP practitioner

NLP practitioner

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatie- en veranderingsmethodiek die zich bezig houdt met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Het wordt ook wel de kunst van het succesvol communiceren genoemd.

De NLP practitioner opleiding is een programma van 7 trainingsdagen met daartussen verschillende opdrachten. Deze training is op entry en advanced level te volgen wanneer je enkel een introductie zoekt met het begrip NLP, of wanneer je specifiek NLP op coaching wil toepassen. De practitioner training geeft echter een totaalbeeld van NLP en hoe je NLP technieken en krachtige communicatievaardigheden kan inzetten om zelf richting te geven. Of je nu adviseert, leiding geeft, traint en of coacht, in de relatie met de ander kun je jouw manier van communiceren ontdekken.

Plaats Utrecht, Breda, Dordrecht
Investering €3705 ,- BTW vrij
Duur 7 dagen
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer NLP

 • Data

Over de opleiding

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een efficiënt communicatiemodel dat in gaat op de vraag ‘hoe doen we wat we doen’. Door een NLP Practitioner opleiding word je bewust van onbewust gedrag en patronen. Je leert naar je eigen gedrag te kijken en krijgt inzicht in je drijfveren en beweegredenen van je handelen. NLP vergroot je keuzemogelijkheid in het leven, waardoor je beter bereikt wat je wilt bereiken. NLP is een praktisch model, waardoor je tijdens de opleiding al direct effect ervaart in het dagelijks leven van jouw veranderde gedrag. De NLP Practitioner opleiding / training geeft je inzicht in je eigen manier van denken, voelen en handelen. Je onderzoekt de impact van jouw eigen gedrag en leert hoe je meer keuzevrijheid in jouw handelen kunt creëren. Je wordt bewust van jouw manier van reageren op een gebeurtenis in de buitenwereld. Je leert effectieve NLP technieken en krachtige communicatievaardigheden waarmee je in staat bent jezelf richting te geven.

Vervolg

Hoewel er geen NLP Masterclass wordt aangeboden zou de Masterclass Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching of de Masterclass Persoonlijk Leiderschap een logisch vervolg zijn op deze expert level training. Tijdens deze Masterclasses wordt er ingegaan op gedragsprofielen en karaktervoorkeuren. Dit geeft een meer academische benadering van enkele onderwerpen van enkele onderwerpen die tijdens NLP ook zijn voorgekomen.

Locatie

Deze training wordt op verschillende locaties gegeven en kan vanaf 6 deelnemers zelfs bij u op locatie gegeven worden. De vaste leslocaties zijn Breda, Utrecht en Dordrecht.

Arrangement

Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee en water. Trainingen die overdag plaatsvinden zijn inclusief lunch. Avondtrainingen zijn inclusief diner tenzij anders vermeld.

Kosten

Deze training kost €3705,- BTW vrij.

Startgarantie

Wij geven startgarantie vanaf 6 deelnemers. Mocht de training om deze reden niet door kunnen gaan zal samen met de deelnemer gezocht worden naar een alternatief of zal de inschrijving geannuleerd worden en eventuele betalingen gerestitueerd.

Aanvullend aanbod

Binnen het onderwerp NLP brengen we nog meer trainingen:

2024

Trainingsdata op aanvraag of vanaf 6 deelnemers incompany op datum naar keuze.

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
CRKBO
Dienst-uitvoering-onderwijs
PIO