Introductie workshop NLP

Home /  Introductie workshop NLP

Introductie workshop NLP

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatie- en veranderingsmethodiek die zich bezig houdt met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Het wordt ook wel de kunst van het succesvol communiceren genoemd.

Deze introductie dag is ideaal als je kennis wil maken met het begrip NLP en de basistechnieken. Het laat de deelnemers zien hoe NLP ingezet kan worden om de communicatie te verbeteren. Om dit specifiek in te zetten in relatie tot coaching of om NLP volledig te begrijpen bieden we de trainingen ‘Coachen met NLP’ van 2 dagen en de ‘NLP practitioner’ opleiding van 7 dagen.

Plaats Utrecht, Breda, Dordrecht
Investering €790,- BTW vrij
Duur 1 dag
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer NLP

 • Data

Over de opleiding

NLP is een methode om te ontdekken hoe wij als mensen onze manier van denken en voelen organiseren, onze taal gebruiken en ons gedragen om resultaten te krijgen zoals wij ze krijgen. NLP geeft ook handvatten om bijzondere eigenschappen van mensen te modelleren, zodat we deze ook eigen kunnen maken. NLP wordt ook wel beschreven als een model voor doelgerichte verandering, waarin innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van bijzondere menselijke vermogens centraal staan. Tijdens deze introductie dag laten we je kennismaken met de basis beginselen NLP en hoe je dit kan gebruiken.

Entry level & vervolg

Er is geen instroomeis voor de NLP introductie workshop. In tegenstelling tot de overige trainingen die wij bieden adviseren we de deelnemer een keuze te maken uit entry level, advanced of expert aangezien deze een steeds diepgaandere training op het gebied van NLP betreffen. Het doorstroom principe is in deze dus minder relevant dan bij de andere thema’s. Tijdens de training Coachen met NLP behandelen we ook de informatie uit de introductie training en tijdens de practitioner behandelen we ook hoe je NLP kan inzetten voor coaching.

Locatie

Deze training wordt op verschillende locaties gegeven en kan vanaf 6 deelnemers zelfs bij u op locatie gegeven worden. De vaste leslocaties zijn Breda, Utrecht en Dordrecht.

Arrangement

Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee en water. Trainingen die overdag plaatsvinden zijn inclusief lunch. Avondtrainingen zijn inclusief diner tenzij anders vermeld.

Kosten

Deze training kost €790,- BTW vrij.

Startgarantie

Wij geven startgarantie vanaf 6 deelnemers. Mocht de training om deze reden niet door kunnen gaan zal samen met de deelnemer gezocht worden naar een alternatief of zal de inschrijving geannuleerd worden en eventuele betalingen gerestitueerd.

Aanvullend aanbod

Binnen het onderwerp brengen we nog meer trainingen:

2024

Trainingsdata op aanvraag of vanaf 6 deelnemers incompany op datum naar keuze.

 

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
PIO
Dienst-uitvoering-onderwijs
CRKBO