Persoonlijk leiderschap – Innerlijke balans in beeld

Home /  Persoonlijk leiderschap – Innerlijke balans in beeld

Persoonlijk leiderschap – Innerlijke balans in beeld

Deze training helpt je ontdekken wat je doet, waarom je het doet, waarom sommige dingen makkelijk- en andere dingen moeilijk gaan en ontdekken waar jouw natuurlijke kracht zit.

Dit 2-daagse programma vormt een mooie verdieping op de theorie die in de 3-daagse training Personal Leadership & Vitality aan bod komt, maar ook op zichzelf staand een verrijking op het gebied van Persoonlijk Leiderschap. Waar we in de 3-daagse vooral in gaan op de combinatie van vitaliteit en persoonlijke effectiviteit, maken we in deze training een deep dive. We gaan op zoek naar je positieve- en negatieve drijfveren om zo te leren focussen op datgeen dat je zowel privé als professioneel verder helpt. Waar je je van bewust bent, daar kun je wat mee doen!

Plaats Belgische Ardennen
Investering €1.000 (BTW vrij)
Duur 2 dagen
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer persoonlijk leiderschap

 • Data

Over de opleiding

Tijdens deze training zullen bekende- en minder bekende theorieën omtrent analytische psychologie van Carl Jung gecombineerd worden waarbij we praten over de ‘archetypecombinaties’. Om alles samen te brengen gebruiken we een combinatie van deze theorie met elementen van het Development Compass. Vergelijk het met een thermometer: dit geeft aan hoe het met jouw innerlijke balans gesteld is.

Tijdens de training komen onder andere de volgende elementen aan bod:

 • Carl Jung en de analytische psychologie
 • Typenpsychologie
 • Development Compass – balansgebieden & Competenties
 • Archetypecombinaties (natuurlijke kracht-schaduw)
 • Analytische coaching – de regelkring in kaart

Masterclass

De trainingen op gebied van persoonlijk leiderschap zijn te volgen zonder instroomeisen. De trainingen worden echter ook op academisch niveau aangeboden in de vorm van Masterclasses. Beschik je over een afgerond HBO diploma dan kun je voor de Masterclass Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching kiezen of voor de Masterclass Persoonlijk leiderschap – Innerlijke balans in beeld. De te behandelen onderwerpen zijn hierin gelijk, maar we gaan het onderwerp op academisch niveau aan met elkaar. Na afronding ontvang je dan ook een Masterclass certificaat met de bijbehorende studiepunten.

Locatie

Castel de Pont-à-Lesse, Dinant. Dit voormalige ‘Château de la Lesse’ is één van de vele burchten en kastelen in de vallei van de Haute Meuse. Deze prachtige locatie zal volop benut worden door het gebruik van 25 hectare natuurpark wat bij het hotel hoort. Elke deelnemer heeft een individuele kamer met eigen badkamer. De dagen zijn volledig verzorgd (ontbijt, lunch, diner) door het team van Guest House Hotel.

Het is vanaf 6 deelnemers ook mogelijk deze training op een locatie in Nederland te organiseren. Neem hiervoor contact op met het onderwijsbureau.

Arrangement

De hotelovernachtingen zijn inbegrepen in de totaalprijs van deze training evenals het ontbijt, lunch en diner. Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee en water. Het is tegen een meerprijs mogelijk de avond voorafgaand aan de training te arriveren.

Kosten

Kosten van de training ‘Persoonlijk Leiderschap – Innerlijke balans in beeld’ zijn €1.000,- BTW vrij.

Startgarantie

Wij geven startgarantie vanaf 6 deelnemers. Mocht de training om deze reden niet door kunnen gaan zal samen met de deelnemer gezocht worden naar een alternatief, of zal de inschrijving geannuleerd worden en eventuele betalingen gerestitueerd.

Aanvullend aanbod

Naast de training ‘Innerlijke balans in beeld’ brengen we nog meer trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Combinatie

Het is mogelijk om de verschillende persoonlijk leiderschap trajecten als combinatie programma te volgen. De combinatie van deze trainingen geeft je een unieke kijk op persoonlijkheidsanalyse en zijn naadloos op elkaar aangesloten. Neem voor een dergelijk traject contact op met het onderwijsbureau en ontvang een aantrekkelijke pakketprijs.

2023

Start September:

 • 12-09-2023 & 13-09-2023

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
CRKBO
Dienst-uitvoering-onderwijs
PIO