Coachen met NLP

Home /  Coachen met NLP

Coachen met NLP

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatie- en veranderingsmethodiek die zich bezig houdt met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Het wordt ook wel de kunst van het succesvol communiceren genoemd.

Succesvol communiceren is de basis van elk coaching gesprek. NLP is dan ook een ideale tool om in te zetten wanneer je iemand coacht. Deze training leert je kennis maken met NLP, maar richt zich dan ook voornamelijk in NLP in contact tot een ander. Hoe kan je jouw gesprekspartner inschatten en in staat zijn om meer (positieve) invloed uit te oefenen op het gesprek.

Plaats Utrecht, Breda, Dordrecht
Investering €1588,- BTW vrij
Duur 2 dagen
 • Opleiding

 • Locatie

 • Praktisch

 • Meer NLP

 • Data

Over de opleiding

Na het volgen van deze tweedaagse klassikale training heb je een goed beeld van neurolinguïstisch programmeren. Bovendien kun je de bijbehorende NLP-technieken inzetten om effectiever te coachen en communiceren. Je zult een gesprekspartner beter kunnen inschatten en in staat zijn om meer invloed uit te oefenen op het gesprek. Ook zul je beter begrijpen hoe je zelf communiceert en in staat zijn om je eigen communicatie af te stemmen op de gesprekspartner en het gewenste doel.

Advanced level & vervolg

De advanced level training kent geen instroomeis. De entry level training biedt een korte introductie tot NLP die in de training Coachen met NLP ook behandeld zal worden. Zoek je écht de verdieping op NLP dan raden wij de expert training aan: NLP practitioner.

Locatie

Deze training wordt op verschillende locaties gegeven en kan vanaf 6 deelnemers zelfs bij u op locatie gegeven worden. De vaste leslocaties zijn Breda, Utrecht en Dordrecht.

Arrangement

Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee en water. Trainingen die overdag plaatsvinden zijn inclusief lunch. Avondtrainingen zijn inclusief diner tenzij anders vermeld.

Kosten

Deze training kost €1588,- BTW vrij.

Startgarantie

Wij geven startgarantie vanaf 6 deelnemers. Mocht de training om deze reden niet door kunnen gaan zal samen met de deelnemer gezocht worden naar een alternatief of zal de inschrijving geannuleerd worden en eventuele betalingen gerestitueerd.

Aanvullend aanbod

Binnen het onderwerp NLP brengen we nog meer trainingen:

2024

Trainingsdata op aanvraag of vanaf 6 deelnemers incompany op datum naar keuze.

 

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
CRKBO
Dienst-uitvoering-onderwijs
PIO