Wat je beslist moet weten over talentmanagement : download het uitgebreide whitepaper over de vier assen van het menselijk potentieel. | Netherlands Business Academy

Blog

   

Wat je beslist moet weten over talentmanagement : download het uitgebreide whitepaper over de vier assen van het menselijk potentieel.

Onze rector Jan van Zwieten schreef een uitgebreid whitepaper over de vier assen van het menselijk potentieel; Een pdf document van 12 pagina’s waarin hij dieper ingaat op intelligentie, emotionele balans, fysieke gesteldheid en spirituele ontwikkeling. De IQ, EQ, FQ en SQ assen. Na het lezen van het document ben je in staat jezelf en anderen te beoordelen op deze vier aspecten en conclusies te trekken over de uitdagingen waar jullie voor staan.

Dit whitepaper is gebaseerd op het eerste hoofdstuk van het boek De Talentcoach. Het boek wordt onder meer gebruikt in onze masteropleidingen en tijdens de masterclass Leadership en de 3 daagse persoonlijk leiderschap in de Ardennen.

Ja, ik ontvang het gratis en uitgebreide whitepaper graag

Over de auteur

Prof Jan van Zwieten (57) studeerde economie aan de Koninklijke Militaire Academie en voltooide zijn accountantsstudie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast een succesvolle carrière als DGA van een aantal bedrijven heeft hij dit altijd gecombineerd met diverse rollen in het onderwijs. Momenteel is hij naast zijn functie als rector van de Netherlands Business Academy nog steeds actief als hoogleraar leadership. Hij is tevens auteur van het boek De Talentcoach.


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.