Wat zeggen anderen | Netherlands Business Academy
   
Peter van Hekezen MFC QC, Business Controller Bedrijven Rabobank Rotterdam

“De opleiding Master Finance & Control heeft mij verder op weg geholpen om meer op tactisch/strategisch niveau vooruit te kijken in plaats van operationeel. De masteropleiding en met name de samenhang van onderdelen bij het opstellen van de thesis heeft mij geleerd hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Dit helpt om te komen tot goede adviezen die een bedrijf of onderdeel daarvan verder kunnen helpen.”

- Peter van Hekezen
Hennie Beijer,  Senior Project Controller Schiphol Group

“Ik ben zeer tevreden met de keuze om mijn Master Finance & Control te volgen bij Netherlands Business Academy. Deze opleiding sluit naadloos aan op de praktijk. In de modules wordt die theorie uitvoerig behandeld en d.m.v. groepsopdrachten ga je nog dieper in op de behandelde stof. Elke module moest worden afgesloten met een praktijkopdracht, zeer leerzaam en mogelijk gelijk al een opbouw voor je thesis. De opleiding heeft mijn kennis verdiept en verbreed en geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst. Wil nog benadrukken dat de start van de opleiding in Houffalize super was. Een zeer goede manier om een masteropleiding te starten.”

- Hennie Beijer
Hennie Sanders,  Directeur-bestuurder Zorggroep Oosterlengte

“Gedurende het verloop van mijn carrière heb ik op gezette tijden naast mijn werk opleidingen mogen en kunnen volgen, vaak met een verbredend karakter, soms een specifieke verdieping.

De opleiding Master Finance & Control, met voorafgaand de post-academische leergang Controller gaf mij beide invalshoeken. Verdieping in de finance en weer verbreding vanuit finance naar strategie en beleid. Eigenlijk kwam alles wat ik tot nu toe had gedaan samen in deze masteropleiding. Met de nieuw verkregen inzichten heb ik inmiddels in de praktijk van mijn functie veel kunnen doen. Ik heb daarnaast enorm genoten van de uitwisseling met medestudenten, variërend van mensen met veel ervaring tot mensen die nog aan het begin van hun loopbaan stonden.”

- Hennie Sanders
Mary Klem,  Eigenaar 2Divorce te Den Bosch

“Zonder de bagage van de Masteropleiding Mediation had ik het nooit aangedurfd om fulltime voor mezelf te beginnen. Ik was relatief nieuw in het vakgebied en heb hierdoor het zelfvertrouwen gekregen om dit te kunnen doen. Mediator wordt je niet in 10 dagen, daar ben ik van overtuigd. Vandaar de keuze voor deze Master opleiding.”

- Mary Klem

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.