Over ons | Netherlands Business Academy
   

Opleidingen voor professionals met ambitie

Netherlands Business Academy (NLBA) is een particuliere Business School, gericht op zakelijke professionals die in deeltijd een Masteropleiding willen volgen. Wij bieden praktijkgerichte Masteropleidingen, Post-HBO opleidingen en Masterclasses aan.

De kracht van onze organisatie ligt in onze persoonlijke en klantgerichte benadering. Wij creëren een veilige, vertrouwde omgeving waar binnen onze studenten naar een hoger niveau kunnen groeien. Daarnaast omschrijven onze studenten ons als flexibel, betrouwbaar en met lessen van hoog niveau.

Het hoogwaardig niveau van onze opleidingen is gewaarborgd door onze NVAO accreditaties. De opleidingen worden verzorgd door ervaren professionals die naast hun docentschap ook een functie vervullen in het bedrijfsleven of bij de overheid. Het zijn professionals met een indrukwekkend CV en niet zelden zijn zij tevens verbonden aan andere Nederlandse universiteiten of hebben zij management of trainerservaring bij de grotere ondernemingen van Nederland.

De docenten en het management kennen onze studenten persoonlijk en garanderen een optimale begeleiding in uw persoonlijke ontwikkeling, gericht op het behalen van uw doelen. Wij werken uitsluitend met specialisten die een relatie hebben met de praktijk. De wisselwerking tussen theorie en praktijk staat bij ons dan ook centraal. U wordt geacht werksituaties in te brengen en daarop te reflecteren in de vorm van papers, presentaties, discussies, cases en groepswerk.

De Master (of Science in) Finance & Control (MSc of MFC), al onze Master Business Administration opleidingen (MBA) en HBO Bedrijfskunde zijn door de NVAO-geaccrediteerd.

 

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.