Leergang Financial Controller | NBA
   

Post-HBO Financial Controller

De Post-HBO Financial Controller is gericht op managers met een financieel-economische vooropleiding die willen doorgroeien naar een beleidsbepalende functie op dit gebied. De doelstelling van deze opleiding is tweeledig.

Enerzijds wordt van u verwacht dat u een volwaardige sparringpartner wordt voor managers op beleidsniveau. U wordt voorbereid op het spelen van een actieve rol bij het bewaken van de ondernemingsdoelstellingen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierbij is de informatievoorziening een key-item; op financieel maar vooral ook op niet-financieel gebied.

Aan de andere kant wordt u verder getraind in uw eigen vakgebied. De focus ligt dan op gecompliceerde en geïntegreerde vraagstukken die spelen op het hogere niveau in een organisatie.

Proefcollege
Bent u benieuwd naar het niveau van onze lessen en onze wijze van lesgeven? Wilt u een beeld krijgen van de medestudenten en sfeer proeven op de leslocatie? Volg dan ons gratis proefcollege.

Brochure aanvragen Direct inschrijven

Bij vragen kunt u contact opnemen met ons onderwijsbureau via 076 820 05 05 of via info@nlba.nl 

• Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching
• Schriftelijke Communicatie
• Methoden & Technieken van Onderzoek
• Management Accounting & Control
• Bestuurlijke Informatie voorziening & Administratieve Organisatie
• Externe Verslaggeving
• Corporate Finance
• Fiscaal Concernrecht

Vooropleiding en ervaring
Om de Post-HBO Financial Controller te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma
Na het afronden de Post-HBO Financial Controller ontvangt u een Post-HBO diploma Financial Controller van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting
De Post-HBO Financial Controller bestaat uit 24 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties
De Post-HBO Financial Controller wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden
Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werkt u casussen en opdrachten uit, bereidt u presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur
Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten
€ 9.530,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten)

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

Inschrijven
Brochure aanvragen
Aanmelden voorlichting

In het kort

start 2 oktober 2019
plaats Utrecht, A’dam, Breda
duur 1 jaar, 24 contactdagen
zelfstudie 10 uur per week
investering € 9.530,-.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.