Executive MBA na MFC in één jaar | Netherlands Business Academy
   

Executive MBA na MFC in één jaarNVAO

Verkort traject
Binnen een jaar uw MBA-titel. Het kan met dit speciale traject voor u als Master Finance & Control (MFC of MSc). Bent u financieel opgeleid en heeft u behoefte aan meer bedrijfskundige basis? Volg dan de executive MBA na MFC in één jaar en wordt Master of Business Administration (MBA).

Praktijkgericht
Als alumni van onze Master en/of MSc Finance en Control heeft u gekozen voor onze filosofie ten aanzien van een studie op master niveau. Hierbij staan de volgende uitgangspunten centraal:

• We leiden op voor management functies. Het gaat op dit niveau vooral ook over management vaardigheden en kennis van andere vakgebieden. Dit geeft de mogelijkheid je eigen vakgebied te plaatsen in het geheel met andere disciplines. Hierdoor ben je beter in staat te communiceren in management teams.
• We gaan voor een optimale combinatie van werken en leren. Dit komt vooral tot uitdrukking in de vorm van de colleges en de papers.
• Er is veel persoonlijke aandacht. We proberen de studenten optimaal te begeleiden en de studie zo efficiënt mogelijk aan te bieden.

Doorgroeien
Vooral het eerste punt is essentieel. De praktijk laat zien dat veel financials een centrale rol spelen in Management Teams. De financiële man is vaak de nummer twee, steun en toeverlaat van de CEO/Algemeen directeur. Vanuit die positie is doorgroei mogelijk naar een algemene management rol.

MBA-titel
In de opleiding voor Finance is er om die reden bewust veel aandacht voor de algemene management vakken met de masterclasses Strategy en Change, inclusief Marketing en Leadership.

Wilt u ook de volgende stap zetten naar een algemene management functie. Dan kent u de behoefte aan meer kennis over specifieke management vakken. De MBA na MFC in één jaar voorziet in deze behoefte. Daarbij toont het behalen van de MBA-titel aan dat u niet alleen een specialist bent!

Brochure aanvragen Direct inschrijven
Bij vragen kunt u contact opnemen met Brigitte Bolwerk via 076 820 05 05 of via b.bolwerk@nlba.nl

Het programma
Door de structuur van de MFC/MSc waarbij het tweede jaar overeen komt met het algemene deel van de MBA is het mogelijk om het diploma Executive MBA in één jaar tijd te behalen. Er worden vier modules van drie dagen aangeboden:

• Operations Management & Kwaliteitszorg
• Human Resource Management
• Project Management
• Information Management.
De overige vakken worden vrijgesteld. Daarnaast is er vrijstelling van de module Finance uit de MBA.
Indien u in uw MFC-opleiding geen Leadership en/of Marketing/Sales & Accountmanagement heeft gevolgd, dan dienen deze modulen aanvullend gevolgd te worden in het Executive MBA Programma.

Het programma wordt afgesloten met een management game. Uw thesis heeft u immers al geschreven tijdens uw Master Finance & Control. Binnen de accreditatie (NVAO) zijn beiden toegestaan.

Vooropleiding en ervaring
Om binnen één jaar uw MBA titel te kunnen behalen, heeft u uw Master Finance & Control afgerond bij Netherlands Business Academy

Titel / diploma
Na succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het diploma Master of Business Administration en de titel MBA.

Accreditatie
De Master of Business Administration is NVAO geaccrediteerd. Voor meer informatie over deze accreditatie en over het systeem van accreditaties in Nederland, verwijzen we naar onze pagina NVAO accreditaties.

Duur en studiebelasting
De Executive MBA na MFC in één jaar bestaat uit 4 modules van 3 lesdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week. De totale doorlooptijd van de opleiding bedraagt 1 jaar.

Locaties
De lessen voor de MBA na MFC in één jaar worden aangeboden in Vianen.

Collegetijden
Maandagmiddag en maandagavond. Voorafgaand aan de colleges vinden er soms consultatiebijeenkomsten plaats.

Literatuur
Voor alle modules wordt gebruikgemaakt van Nederlandse- en Engelstalige literatuur. Alle lessen zijn in het Nederlands.

Kosten
Opleidingskosten: € 8.675,-. De prijzen zijn excl. Literatuur, verblijfskosten en btw.

Neem voor een gedetailleerd kostenoverzicht contact op met Netherlands Business Academy.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

Inschrijven
Brochure aanvragen

 

In het kort

start 1 april 2019
plaats Vianen
duur 1 jaar
zelfstudie 4 uur per week
investering € 8.675,-

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.