Executive verkort-MBA | Netherlands Business Academy
   

Executive verkort-MBA

Waarom een verkort-MBA

Voor leidinggevenden is het door hun kennis en ervaring veelal niet van belang om in de volle diepgang een master te volgen. Om die reden is deze specifieke executive verkort-MBA opgezet.

Deze heeft de volgende voordelen:
• Bestaande concepten, modellen en nieuwe ontwikkelingen op de bedrijfskundige vakgebieden worden in steeds één dag herhaald en bediscussieerd;
• De executives krijgen inzicht in de thema’s waar hun talenten in hun opleiding mee bezig zijn. Hierdoor kunnen ze deze beter begeleiden en veranderingen doorvoeren in de organisatie;
• Op die onderdelen waar specifieke interesse is kan alsnog worden deelgenomen aan de uitgebreidere masterclass van het betreffende onderwerp;
• Een goede pitstop met collega’s uit het vakgebied om ontwikkelingen door te nemen.

Praktijkgericht

De executive verkort-MBA bestaat uit 8 dagen gericht op een specifiek thema. Daarnaast is er een start- en een slot bijeenkomst. In beide gevallen in de vorm van een 24-uurs sessie, start 13.00 tot 13.00 de volgende dag met een vrije avondsessie voor informele discussies.

Tijdens de training wordt ingegaan op de ontwikkelingen in uw praktijk. Hierbij is in ieder geval aandacht voor de onderwerpen zoals aangegeven in het overzicht van de MBA in het schema van de volledige MBA/Masterclasses, maar er is veel ruimte voor onderwerpen ingebracht door de deelnemers.

Proefcollege
Bent u benieuwd naar het niveau van onze lessen en onze wijze van lesgeven? Wilt u een beeld krijgen van de medestudenten en sfeer proeven op de leslocatie? Volg dan ons gratis proefcollege.

Brochure aanvragen Direct inschrijven

Bij vragen kunt u contact opnemen met ons onderwijsbureau via 076 820 05 05 of via info@nlba.nl

Het programma

Onderstaand ziet u een overzicht van de opbouw van het programma van de Executive verkort-MBA. Voor meer informatie kunt u de brochure raadplegen.

• Kick Off (24-uur sessie)

• Strategisch management

• Marketing & Sales

• Finance

• Human Resource Management

• Operational & quality Management

• ICT & Informatie Management

• Change Management

• Leadership

• Slot bijeenkomst (24-uur sessie)

Vooropleiding en ervaring
Om de Executive verkort-MBA te volgen beschikt u over minimaal een bedrijfseconomische hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma
Na succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het Certificaat Postacademisch Business Administration.

Accreditatie
Netherlands Business Academy is een erkend instituut voor Hoger Onderwijs dat diverse geaccrediteerde Masteropleidingen heeft.

Duur en studiebelasting
De Executive verkort-MBA bestaat uit twee 24-uur sessies en 8 lesdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld vier uur per week. De totale doorlooptijd van de opleiding bedraagt ½ jaar.

Locaties
De Executive mini-MBA wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden
Maandagmiddag en maandagavond. Voorafgaand aan de colleges vinden er soms consultatiebijeenkomsten plaats.

Literatuur
Voor alle modules wordt gebruikgemaakt van Nederlandse- en Engelstalige literatuur. Alle lessen zijn in het Nederlands.

Kosten
Opleidingskosten: €3.885,-. De prijzen zijn excl. Literatuur, verblijfskosten en btw.

Neem voor een gedetailleerd kostenoverzicht contact op met Netherlands Business Academy.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

Inschrijven
Brochure aanvragen
Aanmelden voorlichting

In het kort

start september 2019
plaats Utrecht, A’dam, Breda
duur 1/2 jaar
zelfstudie 4 uur per week
investering € 3.885,-

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.