Masterclass Verandermanagement | NBA
   

Masterclass Verandermanagement

De masterclass Verandermanagement is een opleiding die gaat over mensen, leiderschap en ethiek. Managers werken in een plaats die we een organisatie noemen. De organisatie is het ‘speelveld’ waarop managers opereren. Eén van de meest essentiële aspecten van effectief management is het vermogen mensen in de organisatie te begrijpen en hun gedrag te voorspellen. Waarom? Managers sturen de activiteiten van anderen. Als het belangrijkste van managen dus het werken met andere mensen is, dan moeten managers een goed inzicht hebben in het menselijk handelen. De masterclass verandermanagement sluit hierbij aan.

• Verandermanagement
• Leadership
• Ethiek

Vooropleiding en ervaring
Om de Masterclass Verandermanagement te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma
Na het afronden van de Masterclass Verandermanagement ontvangt u een diploma Masterclass Verandermanagement van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting
De Masterclass Verandermanagement bestaat uit 9 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties
De Masterclass Verandermanagement wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden
Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werkt u casussen en opdrachten uit, bereidt u presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur
Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten
Opleidingskosten: € 4.265,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten).

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

Inschrijven
Brochure aanvragen
Aanmelden voorlichting

In het kort

start meerdere startmomenten, neem hiervoor contact met ons op
plaats Utrecht, A’dam, Breda
duur half jaar, 9 dagen
zelfstudie 10 uur per week
investering € 4.265,-.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.