Masterclass Strategie & Sales | NBA
   

Masterclass Strategie & Sales

De masterclass Strategie & Sales is een opleiding die gaat over strategieontwikkeling als meest fundamentele managementactiviteit van een organisatie. ‘Als je niet weet waar je naar toe wilt, zul je er ook nooit komen’. Deze parafrase op een uitspraak van de Cheshire cat uit Alice in Wonderland geeft de essentie weer van deze module. Om te overleven moeten bedrijven, overheden en personen zich voortdurend voorbereiden op de toekomst. Hoe beter zij deze inschatten, des te groter de kans op succes.

Uit een onderzoek van executive search firm ‘Korn/Ferry International’ komt het volgende citaat: ‘The most common mistake of new executives, according to the survey, is “failure to establish strategic priorities,” cited by 23.5 percent of respondents. ‘ Strategie, zo blijkt hieruit, is een onderwerp dat voldoende aandacht behoeft. De masterclass Strategie & Sales sluit hierop aan.

• Module Strategie & Beleid
• Module Strategisch Leiderschap
• Module Sales- & Accountmanagement
• Module Strategische Marketing

Vooropleiding en ervaring
Om de Masterclass Strategie & Sales te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma
Na het afronden van de Masterclass Strategie & Sales ontvangt u een diploma Masterclass Strategie & Sales van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting
De Masterclass Strategie & Sales bestaat uit 8 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties
Masterclass Strategie & Sales wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden
Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werkt u casussen en opdrachten uit, bereidt u presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur
Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten
Opleidingskosten € 4.265,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten)

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

Inschrijven
Brochure aanvragen
Aanmelden voorlichting

In het kort

start meerdere startmomenten, neem hiervoor contact met ons op
plaats Utrecht, A’dam, Breda
duur half jaar, 8 dagen
zelfstudie 10 uur per week
investering € 4.265,-

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.