Masterclass Leadership | Netherlands Business Academy
   

Masterclass Leadership

Persoonlijk Leadership ontdekken en ontwikkelen vormt de basis van de opleiding Masterclass Leadership. We leiden managers op om zelfstandig beslissingen te nemen. Confusius zei: ” Fouten hebben, en die niet verbeteren, dat is pas fouten hebben.” , en “Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.”

Goede leiders inspireren collega’s tot een heldere en gemeenschappelijke visie en stellen anderen in staat te handelen. Zij geven het goede voorbeeld en nemen de organisatie op sleeptouw. De masterclass Leadership combineert kennis met de praktijk.

• Module Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching
• Module Leadership

Vooropleiding en ervaring
Om de Masterclass Leadership te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma
Na het afronden van de Masterclass Leadership ontvangt u een diploma Masterclass Leadership van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting
De Masterclass Leadership bestaat uit 8 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties
De Masterclass Leadership wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden
Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werkt u casussen en opdrachten uit, bereidt u presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur
Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten
Opleidingskosten: € 4.265,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten)

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

In het kort

start 2 oktober 2019
plaats Utrecht, A’dam, Breda
duur half jaar, 8 dagen
zelfstudie 10 uur per week
investering € 4.265,-.

Inschrijven
Brochure aanvragen
Aanmelden voorlichting

In het kort

start 3 oktober 2018
plaats Utrecht, A’dam, Breda
duur half jaar, 8 dagen
zelfstudie 10 uur per week
investering € 4.265,-.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.