NLBA op maat voor uw bedrijf | Netherlands Business Academy
   

Netherlands Business Academy voor uw bedrijf

Er is een veelvoud aan MBA opleidingen die u uw waardevolle personeel kunt aanbieden maar geen enkel programma sluit echt aan bij de wensen en behoeften behorende bij uw bedrijf. Samen met Netherlands Business Academy is het mogelijk om een geaccrediteerd MBA programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de doelstellingen van uw bedrijf. Het kunnen aanbieden van een dergelijk specialistische MBA zal op meerdere manieren bijdragen aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Waarom Netherlands Business Academy als partner?

Netherlands Business Academy heeft een unieke opzet van het MBA programma ontwikkeld wat het mogelijk maakt om u als bedrijf mede invulling te laten geven aan het programma. Door middel van het inbrengen van gastsprekers, actualiteiten uit uw sector, specifieke cases uit uw bedrijf en het identificeren van specifieke vaardigheden die noodzakelijk zijn binnen uw bedrijf, kunt u met recht zeggen dat u aan uw werknemers een MBA aanbiedt die aansluit op de realiteit van uw personeel binnen uw bedrijf.

✓ MBA programma dat aansluit op de realiteit van uw bedrijf
✓ Geaccrediteerd onderwijs
✓ Succesvol opleider sinds 1998

MBA niet van toepassing?

Wanneer een MBA programma niet van toepassing is voor uw bedrijf is een dergelijk maatwerk traject ook mogelijk voor de andere opleidingen die Netherlands Business Academy aanbiedt.

Meer informatie?

Neem contact met ons op of bekijk hier onze opleidingen.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.