NLBA op maat voor uw beroepsgroep | Netherlands Business Academy
   

Netherlands Business Academy voor uw beroepsgroep

Er is een veelvoud aan MBA opleidingen maar geen enkele MBA sluit echt aan bij de wensen en behoeften behorende bij uw beroepsgroep. Samen met Netherlands Business Academy is het mogelijk om een geaccrediteerd MBA programma specifiek voor uw beroepsgroep te ontwikkelen.

Waarom Netherlands Business Academy als partner?

Netherlands Business Academy heeft een unieke opzet van het MBA programma ontwikkeld wat het mogelijk maakt om u als partner mede invulling laten geven aan het programma. Door middel van het inbrengen van gastsprekers, actualiteiten uit uw vakgebied, specifieke cases uit uw vakgebied en specifieke vaardigheden die noodzakelijk zijn binnen uw vakgebied ontwikkelt u samen met ons een programma dat perfect aansluit bij de realiteit van professionals in uw beroepsgroep.

✓ MBA programma dat aansluit bij uw beroepsgroep
✓ Geaccrediteerd onderwijs
✓ Succesvol opleider sinds 1998

MBA niet van toepassing?

Wanneer een MBA programma niet van toepassing is voor uw beroepsgroep is een dergelijk maatwerk traject ook mogelijk voor de andere opleidingen die Netherlands Business Academy aanbiedt, bijvoorbeeld een op maat gemaakte post-hbo opleiding Financial Controller.

Meer informatie?

Neem contact met ons op of bekijk hier onze opleidingen.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.