Incompany maatwerk opleidingen | Netherlands Business Academy
   

Incompany- & maatwerkopleidingen

Netherlands Business Academy verzorgt incompany-opleidingen en specifieke maatwerktrajecten voor organisaties. Samen met u ontwikkelen we passende en inspirerende opleidingen die rekening houden met uw specifieke wensen en die zijn afgestemd op uw organisatie.

Incompany-opleidingen
Zijn er binnen uw organisatie meerdere medewerkers met dezelfde ontwikkelbehoefte? Dan is een incompany-opleiding van Netherlands Business Academy de ideale oplossing. Vrijwel alle masteropleidingen, academische leergangen en masterclasses die wij aanbieden op basis van open inschrijving, kunnen wij ook bij uw bedrijf op incompany basis verzorgen. Hierbij kunnen we accenten leggen op door u aangegeven onderwerpen en passen we de gebruikte cases en voorbeelden aan op uw praktijk.

Maatwerktrajecten
Heeft u behoefte aan een specifiek voor u ontworpen opleidingstraject? Onze maatwerkopleidingen sluiten naadloos aan op de competentiebehoefte binnen uw organisatie. Het uitgangspunt zijn uw organisatiedoelen. De persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers staat centraal. Zij doorlopen een op maat gemaakt leertraject waarbij de vertaling van theorie naar de dagelijkse praktijk de rode draad is.

Instrumenten
Om uw organisatiedoelen en de individuele doelen van uw medewerkers te realiseren, zetten wij de volgende instrumenten in:
• EVC en competentieassessments
• Persoonlijk advies, individuele- en groepscoaching
• Erkende masteropleidingen, academische leergangen en masterclasses
• Schakelprogramma HBO Bedrijfskunde
Contact
Voor meer informatie over onze maatwerk en incompanymogelijkheden neemt u contact op met:
Netherlands Business Academy
info@nlba.nl
+31 (0) 76 82 005 05

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.