Opleidingen | Netherlands Business Academy
   

Netherlands Business Academy voor studenten

‘Persoonlijke, praktijkgerichte en professionele opleidingen gegeven vanuit de passie voor opleiden!’

Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy dé aanbieder van praktijkgerichte masteropleidingen, post-hbo opleidingen en masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die door het volgen van een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar carrière wil halen. Wij garanderen u een optimale begeleiding in uw persoonlijke ontwikkeling gericht op het behalen van uw doelen.

De voordelen die Netherlands Business Academy biedt

Netherlands Business Academy begrijpt wat u als professional zoekt in een opleiding en begrijpt de uitdagingen van het studeren naast een fulltime baan. Voor u als professional heeft een studie alleen toegevoegde waarde als de studie de verbinding weet te leggen naar uw realiteit in de praktijk. Daarom zijn al onze docenten ervaren professionals die ook een actieve functie vervullen in het bedrijfsleven of bij de overheid. Door wereldwijde samenwerking kunnen wij u een uitgebreid en interessant netwerk bieden, waar u en uw organisatie snel en blijvend van profiteren. Onze opleidingen in Nederland worden daarbij in de Nederlandse taal aangeboden.

Al onze opleidingen worden ter beoordeling aangeboden aan de Nederlands Vlaams Accreditatie Organisatie (NVAO). De Master Finance & Control (MSc of MFC) Master Business Administration en HBO Bedrijfskunde (BBA) zijn reeds door de NVAO-geaccrediteerd.

 

Waarom Netherlands Business Academy?

   ✓ Geaccrediteerd onderwijs

 

   ✓ Opleidingen die aansluiten bij de praktijk

 

   ✓ Persoonlijke begeleiding en maatwerk

 

   ✓ Professionals uit het bedrijfsleven als docenten

 

  ✓ Succesvol opleider sinds 1998

Veel studenten gingen u reeds voor. Lees hier over hun ervaringen.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.