NLBA Managementdag 2022

Home /  Blog

Managementdag 25 november 2022

De afgelopen jaren hebben we elkaar minder gezien en gesproken. Het is dan ook al sinds 2018 niet meer voorgekomen dat de NLBA Managementdag door heeft kunnen gaan. We zijn daarom blij je weer uit te kunnen nodigen voor deze dag speciaal voor studenten, alumni en relaties. Voor diegene die hier nog niet mee bekend zijn: We willen hiermee bij blijven dragen aan jullie ontwikkeling en kijken er naar uit om weer eens bij te praten en ideeën met elkaar uit te wisselen. We zorgen voor een gevarieerd aanbod aan gerenommeerde sprekers en verzorgen een hapje en een drankje.

Thema: Innovation
Datum: Vrijdag 25 november 2022
Tijd: 10:00 – 17.00 uur
Locatie: Benjamin Franklinstraat 515, 3029 AC Rotterdam

Rondom dit thema hebben we een viertal topsprekers uitgenodigd die graag met jou hun praktijkervaringen en kennis delen. We zijn deze dag te gast bij Spark Design & Innovation, een bedrijf dat volledig in het teken staat vooruitstrevende product innovaties en gevestigd in een prachtig monumentaal pand.

Open hier het:

Er worden 4 rondes georganiseerd zodat alle sessies kunnen worden gevolgd. Naast de boeiende sprekers is er natuurlijk ruimte om iedereen weer eens te zien en te spreken. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden voor (oud)studenten en docenten van NLBA. Mocht je een gast mee willen nemen is dat mogelijk, hiervoor zal een bijdrage van €75,- per gast gevraagd worden.

Deze managementdag 2022 is reeds geweest. Inschrijven voor de 2023 editie is nu mogelijk!

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod