Masterclass Verandermanagement

Home /  Masterclasses /  Masterclass Verandermanagement

Verandermanagent met focus op mensen, leiderschap en ethiek

Eén van de meest essentiële aspecten van effectief management is het vermogen mensen in de organisatie te begrijpen en hun gedrag te voorspellen. Waarom? Managers sturen de activiteiten van anderen.

Start variabel Zelfstudie 10 uur per week
Plaats Utrecht, A'dam, Breda Investering € 4.265,-.
Duur half jaar, 9 dagen
  • Opleiding

  • Programma

  • Toelating

  • Praktisch

Over de masterclass Verandermanagent

De masterclass Verandermanagement is een opleiding die gaat over mensen, leiderschap en ethiek. Managers werken in een plaats die we een organisatie noemen. De organisatie is het ‘speelveld’ waarop managers opereren. Als het belangrijkste van managen dus het werken met andere mensen is, dan moeten managers een goed inzicht hebben in het menselijk handelen. De masterclass verandermanagement sluit hierbij aan.

Het programma

• Verandermanagement
• Leadership
• Ethiek

Toelating

Om de Masterclass Verandermanagement te volgen beschik je over minimaal een hbo diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als je kunt aantonen dat je op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.

Je bespreekt jouw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijg je een studieadvies en kun je worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na het afronden van de Masterclass Verandermanagement ontvang je een diploma Masterclass Verandermanagement van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kun je vrijstellingen verkrijgen voor het betreffende onderdeel in het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De Masterclass Verandermanagement bestaat uit 9 contactdagen. Buiten de college-uren moet je rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties

De Masterclass Verandermanagement wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden

Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werk je casussen en opdrachten uit, bereid je presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur

Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten

Opleidingskosten: € 4.265,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten).

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Levenlanglerenkrediet

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Klik hier voor meer informatie.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
PIO
Dienst-uitvoering-onderwijs
CRKBO

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.