Masterclass Leadership

Home /  Masterclasses /  Masterclass Leadership

Wat maakt iemand een goede leider?

Persoonlijk Leadership ontdekken en ontwikkelen vormt de basis van de opleiding Masterclass Leadership. We leiden managers op om zelfstandig beslissingen te nemen. Confusius zei: ” Fouten hebben, en die niet verbeteren, dat is pas fouten hebben.” , en “Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.”

Start 4 maart 2020 Zelfstudie 10 uur per week
Plaats Utrecht, A'dam, Breda Investering € 4.265,-
Duur half jaar, 8 dagen
  • Opleiding

  • Programma

  • Toelating

  • Praktisch

Over de masterclass Leadership

Goede leiders inspireren collega’s tot een heldere en gemeenschappelijke visie en stellen anderen in staat te handelen. Zij geven het goede voorbeeld en nemen de organisatie op sleeptouw. De masterclass Leadership combineert kennis met de praktijk.

Het programma

• Module Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching
• Module Leadership

Toelating

Om de Masterclass Leadership te volgen beschik je over minimaal een hbo diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als je kunt aantonen dat je op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.

Je bespreekt jouw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijg je een studieadvies en kun je worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na het afronden van de Masterclass Leadership ontvang je een diploma Masterclass Leadership van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kun je vrijstellingen verkrijgen voor het betreffende onderdeel in het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De Masterclass Leadership bestaat uit 8 contactdagen. Buiten de college-uren moet je rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties

De Masterclass Leadership wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden

Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werk je casussen en opdrachten uit, bereid je presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur

Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten

Opleidingskosten: € 4.265,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten)

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Levenlanglerenkrediet

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Klik hier voor meer informatie.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
Dienst-uitvoering-onderwijs
PIO
CRKBO

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.