Multi Masterclass Verandermanagement

Home /  Multi Masterclass Verandermanagement

Verandermanagement met focus op mensen, leiderschap en ethiek.

Eén van de meest essentiële aspecten van effectief management is het vermogen mensen in de organisatie te begrijpen en hun gedrag te voorspellen. Waarom? Managers sturen de activiteiten van anderen.

Start Variabel Zelfstudie 10 uur per week
Plaats Utrecht, Dordrecht, Breda Investering € 5.697,07
Duur half jaar, 9 dagen
 • Opleiding

 • Programma

 • Toelating

 • Praktisch

 • Ervaringen

Over de multi masterclass Verandermanagement

De multi masterclass Verandermanagement is een opleiding die gaat over mensen, leiderschap en ethiek. Onze multi masterclasses zijn een verzameling van losse masterclasses die samen het thema op verdiepende manier behandelen.

Managers werken in een plaats die we een organisatie noemen. De organisatie is het ‘speelveld’ waarop managers opereren. Als het belangrijkste van managen dus het werken met andere mensen is, dan moeten managers een goed inzicht hebben in het menselijk handelen. De multi masterclass verandermanagement sluit hierbij aan.

Het programma

• Verandermanagement
• Leadership
• Ethiek

Toelating

Om de multi masterclass Verandermanagement te volgen beschik je over minimaal een hbo diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een persoonlijk intakegesprek mogelijk als je kunt aantonen dat je op basis van vakgericht onderwijs en minimaal drie jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.

Je bespreekt jouw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijg je een studieadvies en kun je worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na het afronden van de multi masterclass Verandermanagement ontvang je een diploma Verandermanagement van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kun je vrijstellingen verkrijgen voor het betreffende onderdeel in het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De multi masterclass Verandermanagement bestaat uit 9 contactdagen. Inclusief de college-uren moet je rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties

De multi masterclass Verandermanagement wordt aangeboden in Utrecht, Dordrecht en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden

Colleges zijn op maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werk je casussen en opdrachten uit, bereid je presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur

Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten

Opleidingskosten: € 5.697,07 (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten).

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Praktijkgerichte opleidingen met vakkundige docenten die met beide benen in de praktijk staan. Medestudenten leren daarnaast veel van elkaar. Prettige sfeer, professionele begeleiding

– Hansch van der Velden

Meer ervaringen kun je vinden op de pagina reviews.

Waarom NLBA?
 • Geaccrediteerde opleidingen
 • Persoonlijke aandacht en maatwerk
 • Nederlandstalig, academisch onderwijs
 • Praktijkgerichte aanpak
 • Groot netwerk alumni
 • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
Dienst-uitvoering-onderwijs
PIO
CRKBO