Multi Masterclass Strategie, Marketing & Sales

Home /  Multi Masterclass Strategie, Marketing & Sales

‘Als je niet weet waar je naar toe wilt, zul je er ook nooit komen’.

Deze parafrase op een uitspraak van de Cheshire cat uit Alice in Wonderland geeft de essentie weer van deze Masterclass. De masterclass Strategie, Marketing & Sales is een opleiding die gaat over strategieontwikkeling als meest fundamentele managementactiviteit van een organisatie.

Start variabel Zelfstudie 10 uur per week
Plaats Utrecht, Dordrecht, Breda Investering € 4.274,86
Duur half jaar, 7 dagen
  • Opleiding

  • Programma

  • Toelating

  • Praktisch

Over de opleiding

Om te overleven moeten bedrijven, overheden en personen zich voortdurend voorbereiden op de toekomst. Hoe beter zij deze inschatten, des te groter de kans op succes. Onze multi masterclasses zijn een verzameling van losse masterclasses die samen het thema op verdiepende manier behandelen.

Uit een onderzoek van executive search firm ‘Korn/Ferry International’ komt het volgende citaat: ‘The most common mistake of new executives, according to the survey, is “failure to establish strategic priorities,” cited by 23.5 percent of respondents. ‘ Strategie, zo blijkt hieruit, is een onderwerp dat voldoende aandacht behoeft. De masterclass Strategie, Marketing & Sales sluit hierop aan.

Het programma

• Module Strategie & Beleid
• Module Strategische Marketing

Toelating

Om de multi masterclass Strategie, Marketing & Sales te volgen beschik je over minimaal een HBO diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een persoonlijk intakegesprek is mogelijk als je kunt aantonen dat je op basis van vakgericht onderwijs en minimaal drie jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.

Je bespreekt jouw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijg je een studieadvies en kun je worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na het afronden van de multi masterclass Strategie, Marketing & Sales ontvang je een diploma Strategie & Sales van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kun je vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De multi masterclass Strategie, Marketing & Sales bestaat uit 7 contactdagen. Buiten de college-uren moet je rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties

multi masterclass Strategie, Marketing & Sales wordt aangeboden in Utrecht, Dordrecht en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden

Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werk je casussen en opdrachten uit, bereid je presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur

Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten

Opleidingskosten € 4.274,86 (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten). Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact met ons op.

STAP-budget

Als erkend STAP opleider vallen al onze opleidingsproducten onder het STAP aanbod. Lees hier meer informatie omtrent het STAP-budget.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
CRKBO
Dienst-uitvoering-onderwijs
PIO