Multi Masterclass Leadership

Home /  Multi Masterclass Leadership

Wat maakt iemand een goede leider?

Persoonlijk Leadership ontdekken en ontwikkelen vormt de basis van de opleiding multi masterclass Leadership. We leiden managers op om zelfstandig beslissingen te nemen. Confusius zei: ” Fouten hebben, en die niet verbeteren, dat is pas fouten hebben.” , en “Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.”

Start Oktober/maart Zelfstudie 10 uur per week
Plaats Utrecht, Dordrecht, Breda Investering € 4.822,91
Duur half jaar, 7 dagen
  • Opleiding

  • Programma

  • Toelating

  • Praktisch

Over de multi masterclass Leadership

Onze multi masterclasses zijn een verzameling van losse masterclasses die samen het thema op verdiepende manier behandelen. Goede leiders inspireren collega’s tot een heldere en gemeenschappelijke visie en stellen anderen in staat te handelen. Zij geven het goede voorbeeld en nemen de organisatie op sleeptouw. De multi masterclass Leadership combineert kennis met de praktijk.

Het programma

• Module Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching
• Module Leadership

Toelating

Om de multi masterclass Leadership te volgen beschik je over minimaal een hbo diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een persoonlijk intakegesprek is mogelijk als je kunt aantonen dat je op basis van vakgericht onderwijs en minimaal drie jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.

Je bespreekt jouw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijg je een studieadvies en kun je worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na het afronden van de multi masterclass Leadership ontvang je een diploma Leadership van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kun je vrijstellingen verkrijgen voor het betreffende onderdeel in het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De multi masterclass Leadership bestaat uit 7 contactdagen. Buiten de college-uren moet je rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties

De multi masterclass Leadership wordt aangeboden in Utrecht, Dordrecht en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden

Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werk je casussen en opdrachten uit, bereid je presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur

Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten

Opleidingskosten: € 4.822,91 (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten). Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

STAP-budget

Als erkend STAP opleider vallen al onze opleidingsproducten onder het STAP aanbod. Lees hier meer informatie omtrent het STAP-budget.

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod
Bekijk ook onze andere opleidingen
De erkende kwaliteit van NLBA
nvao-geaccrediteerde masteropleidingen
PIO
CRKBO
Dienst-uitvoering-onderwijs