Incompany maatwerk opleidingen

Home /  Incompany maatwerk opleidingen

Incompany maatwerk opleidingen

Wij verzorgen incompany opleidingen en trainingen specifiek afgestemd op jouw organisatie. Samen ontwikkelen we passende en inspirerende opleidingen en trainingen die rekening houden met jouw specifieke wensen en die zijn afgestemd op jouw organisatie.

Meerdere medewerkers met dezelfde opleidingsbehoefte

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers met dezelfde ontwikkelbehoefte? Dan is een incompany-opleiding of training de ideale oplossing. Vrijwel alle masteropleidingen, academische leergangen en masterclasses die wij aanbieden op basis van open inschrijving, kunnen wij ook bij jouw bedrijf op incompany basis verzorgen. Hierbij kunnen we maatwerk bieden en accenten leggen op door jouw aangegeven onderwerpen. Gebruikte cases en voorbeelden worden aangepast naar de praktijk van jouw organisatie.

Maatwerktrajecten

Heb je behoefte aan een specifiek voor jouw organisatie ontworpen opleidingstraject? Onze maatwerkopleidingen sluiten naadloos aan op de competentiebehoefte binnen jouw organisatie. Het uitgangspunt zijn de organisatiedoelen. De persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers staat centraal. Zij doorlopen een op maat gemaakt leertraject waarbij de vertaling van theorie naar de dagelijkse praktijk de rode draad is.

Instrumenten

Om jouw organisatiedoelen en de individuele doelen van jouw medewerkers te realiseren, zetten wij de volgende instrumenten in:
• EVC en competentieassessments
• Persoonlijk advies, individuele- en groepscoaching
• Erkende masteropleidingen, academische leergangen en masterclasses
• Schakelprogramma HBO Bedrijfskunde

Contact

Voor meer informatie over onze maatwerk en incompany mogelijkheden neem je contact op met ons onderwijsbureau: +31 (0) 76 820 05 05

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.