Even voorstellen: Cécile Torres

Home /  Blog

Even voorstellen

Hi! Ik ben Cécile, en ik ben de nieuwe collega bij Netherlands Business Academy. Ik ga bij NLBA enerzijds het team van Susan Pelkmans assisteren om potentiele studenten te adviseren over onze opleidingen. Anderzijds kan je mij tegenkomen tijdens mijn ondersteunende werkzaamheden voor het onderwijsbureau. Hiernaast ga ik hard aan het werk om leuke evenementen voor jullie te organiseren!

Deze zomer heb ik mijn Master antropologie behaald, en daarvoor ben ik afgestudeerd in de BSc Leisure Studies. Aangezien ik nog maar net uit mijn studie periode stap heb ik een duidelijk beeld van wat studenten willen en nodig hebben van een opleiding. Deze persoonlijke ervaring samen met mijn ervaring als student ambassadeur zal ik toepassen bij NLBA.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten tijdens één van de bijeenkomsten!

 

Waarom NLBA?
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Nederlandstalig, academisch onderwijs
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Groot netwerk alumni
  • Internationale samenwerking
Bekijk opleidingsaanbod