Brochure aanvragen, voorlichting en inschrijven
   

Brochure en meer informatie

Voor al onze Masteropleidingen, Post-HBO en HBO opleidingen en Masterclasses zijn er aparte brochures met meer informatie beschikbaar. Hierin kunt u in detail lezen hoe de opleiding is opgebouwd en welke vakken, inhoud en docenten u kunt verwachten. U krijgt informatie over de te verwachten studiebelasting, de benodigde vooropleiding en u kunt zich een beeld vormen van het type medestudenten dat zich voor deze opleiding inschrijft.

Via onderstaande link kunt u onze brochures downloaden:

    NBA_Covers_F34

Voorlichting

Omdat we begrijpen dat het prettig kan zijn om onze organisatie te ontmoeten voordat u de keuze maakt voor een opleiding, nodigen we u uit voor een van onze maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten. Tijdens de voorlichting maakt u kennis met de opleidingsmanagers die u tijdens uw studie zullen begeleiden. We vertellen alles over de opleiding zodat u zich een goed beeld kunt vormen van wat u van de studie kunt verwachten.

De voorlichtingsbijeenkomst is met name ook interessant omdat u hier voor het eerst zult kennis maken met de persoonlijke en maatgerichte benadering waarin wij ons onderscheiden. Indien u dat wenst is aansluitend een persoonlijk gesprek mogelijk om uw specifieke studiemogelijkheden te bespreken.

U kunt zich hier inschrijven voor de voorlichtingsbijeenkomst.

Wanneer u liever een persoonlijke afspraak maakt, is dit uiteraard ook mogelijk. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag alle mogelijkheden en bekijken we samen met u de voor u meest optimale studiekeuze, gebaseerd op uw vooropleiding, werksituatie en werkervaring. Ook uw voorkeur voor een persoonlijk gesprek kunt u aangeven via bovenstaand inschrijfformulier. We nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen via info@nlba.nl of 076 820 05 05.

 

Intakegesprek en inschrijven

De inschrijving voor onze opleidingen kan online of schriftelijk worden gedaan. Na ontvangst van uw inschrijfformulier nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt op basis van uw vooropleiding en werkervaring een persoonlijk studieadvies gemaakt. Indien u dit gesprek al heeft gehad zullen wij na ontvangst van het formulier de inschrijving aan u bevestigen.

U kunt u hier voor onze opleidingen inschrijven.

Bent u nog niet helemaal zeker van inschrijving en wilt u graag vooraf een vrijblijvend intakegesprek voeren waarbij u een persoonlijk studieadvies ontvangt. Neem dan contact met ons op via info@nlba.nl of 076 820 05 05.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met ons onderwijsbureau: info@nlba.nl

Postbus 6546
4802 HM Breda
+31 (0)76 820 05 05
www.nlba.nl

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.