Bronze Badge – Stress management

Home /  Bronze /  Bronze Badge – Stress management

Training Stress management


Omschrijving

Rondom het thema vitaliteit hebben we 3 trainingen en een Masterclass Vitality. Stress management is de advanced level training binnen dit thema. Een mooie kennismaking met alles rondom het begrip stress.

Stress heeft een enorme impact op ons functioneren. Een burn out is één van de meest voorkomende ziektebeelden binnen het bedrijfsleven en heeft een enorme impact op zowel de individu als de organisatie. Door bewust bezig te zijn met stress, stress relief en beter te leren omgaan met je level zijn veel burn out klachten te voorkomen. Stress is daarnaast fysiek meetbaar, wil jij weten hoe jij ervoor staat?

Inhoud

Een theoretische benadering van stress. Wat is het, wat zijn indicatoren van stress en hoe kan ik stress meten? We kijken naar de impact die stress heeft op het brein en het lichaam. Zodra we dit in beeld hebben wordt de deelnemer meegenomen in het fenomeen stress relief en omgaan met stressfactoren. Ook kan er optioneel gekozen worden om daadwerkelijk een stressmeting van het lichaam te laten doen, eventueel in combinatie met persoonlijke coaching.

Opleidingsprestatie

Duur: 2 dagdelen

SBU: 6 studiebelasting uren

 


Verifieer een badge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors