Bronze Badge – Introductie NLP

Home /  Bronze /  Bronze Badge – Introductie NLP

Training Introductie workshop NLP


Omschrijving

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatie- en veranderingsmethodiek die zich bezig houdt met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Het wordt ook wel de kunst van het succesvol communiceren genoemd.

Deze introductie dag is ideaal als je kennis wil maken met het begrip NLP en de basistechnieken. Het laat de deelnemers zien hoe NLP ingezet kan worden om de communicatie te verbeteren. Om dit specifiek in te zetten in relatie tot coaching of om NLP volledig te begrijpen bieden we de trainingen ‘Coachen met NLP’ van 3 dagen en de ‘NLP practitioner’ opleiding van 7 dagen.

Inhoud

NLP is een methode om te ontdekken hoe wij als mensen onze manier van denken en voelen organiseren, onze taal gebruiken en ons gedragen om resultaten te krijgen zoals wij ze krijgen. NLP geeft ook handvatten om bijzondere eigenschappen van mensen te modelleren, zodat we deze ook eigen kunnen maken. NLP wordt ook wel beschreven als een model voor doelgerichte verandering, waarin innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van bijzondere menselijke vermogens centraal staan. Tijdens deze introductie dag laten we je kennismaken met de basis beginselen NLP en hoe je dit kan gebruiken.

Opleidingsprestatie

Duur: 1 dag

SBU: 6 studiebelasting uren

 


Verifieer een badge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors