Bronze Badge – Fit for the job

Home /  Bronze /  Bronze Badge – Fit for the job

Training Fit for the job


Omschrijving

Rondom het thema vitaliteit hebben we 3 trainingen en een Masterclass Vitality. Fit for the job is de entry level training binnen dit thema. Een mooie kennismaking met alles rondom het begrip energie.

In 4 dagdelen van 3 uur per keer maak je kennis met de 4-assen van energiemanagement, geven we een introductie in ‘wat is energie’ en hoe jouw energie optimaal in te zetten. Een laagdrempelige kennismaking die daarna eenvoudig uitgebreid kan worden naar de 3-daagse training Stress management of, indien de interesse ligt op het gebied van coaching, naar Talentontwikkeling & coachen. Wil je direct meer verdieping? Het is mogelijk om een combinatie af te nemen van alle vitaliteit trainingen.

 

Inhoud

Energie als basis voor persoonlijke performance. Je maakt als deelnemer kennis met het vier assen model. De assen IQ en EQ zijn bij velen wel bekend, maar ook de FQ (fysiek) en SQ (zingeving) as zijn minstens net zo belangrijk en onderbelicht. In vier sessies van 3 uur per keer gaan we aan de slag met een introductie van deze 4 assen in verhouding tot energiemanagement. Wat hebben deze assen te maken met jouw persoonlijke energie? Wat is energie eigenlijk en wat geeft- en kost jou energie?

 

Opleidingsprestatie

Duur: 4 dagdelen

SBU: 12 studiebelasting uren

 


Verifieer een badge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors